Fire nye til Hyper

Digitalbyrået Hyper ansetter designer, utvikler, rådgiver/konseptutvikler og prosjektleder. Byrået har nå over 40 ansatte.

Byrået forsterker nå teamet ved å ansette designer Thuy Hia Nguyen, utvikler Espen Almdahl, rådgiver og konseptutvikler Knut Sverre og prosjektleder Katarina Jonsson.

– Vi er veldig godt fornøyd med å fått på plass denne gjengen. At vi tiltrekker oss så dyktige fagpersoner med lang erfaring gir oss en tilbakemelding om at vi gjør de rette tingene. Og det skal vi fortsette med uttaler kreativ leder i Hyper, Lars-Petter Windelstad Kjos.

Fra Screenplay til Hyper. Knut Sverre og Katarina Jonsson kommer begge fra Screenplay, der førstnevnte var en av grunderene da selskapet så dagens lys i 2003.

– Hyper er et av de byråene jeg har fulgt med stadig større interesse og beundring de siste årene. Da sjansen bød seg var jeg ikke i tvil, jeg måtte hit. Hyper har et fokus og er skrudd sammen på en måte som gjør byrået suverent best posisjonert for fremtiden. Her er det en gjeng med mange digitale entusiaster, et bredt fagmiljø samt flere av Norges sterkeste kommunikasjonshoder innenfor veggene. At Gulltaggens æresprisvinner Fred Hauge jobber her, sier veldig mye om Hyper, sier Knut Sverre.

Jonsson jobbet i team med Sverre hos Screenplay, og skal styrke Hyper på «ordning og reda».

– Dem är ju ett gäng entusiaster! Människorna här har en otrolig ambitionsnivå och det smittade av sig redan under anställningsintervjun, sier Katarina Jonsson på morsmålet.

Satser på mobil. Hyper forteller om en stadig større pågang fra kunder som etterlyser utvikling av innhold for mobile enheter.

– Vi var på jakt etter noen med erfaring og kompetanse som kunne flytte oss enda noen hakk videre i den mobile utviklingen. Med disse ansettelsene blir vi et mer komplett fagmiljø, uttaler Kjos.

Utvikler egne prosjekter
. I tillegg til å utvikle prosjekter for kunder har Hyper en rekke egne prosjekter på trappene.

– Grensene mellom hva som er kommunikasjon, produktutvikling, underholdning og organisasjonsutvikling er i ferd med å viskes ut. Ny teknologi og produksjonsmetoder gjør dette mulig. Det er utrolig spennende å se at mange byråer er i ferd med å realisere egne produkter og tjenester. Denne erfaringen vil garantert komme kundene til gode sier Kjos.

I kikkerten. Espen Almdahl kommer fra selskapet IntraPoint der han har syv års erfaring med utvikling av web- og mobilløsninger for krise- og beredsskapshåndtering.

– Jeg har hatt Hyper i kikkerten i flere år, og er svært glad for å være på plass! Byrået har veldig sammenfallende mål med mine egne, det er mange spennende prosjekter og konsepter her som pusher grenser i forhold til hva som har vært gjort før og hva som er mulig, både kreativt og teknisk sett, sier Espen Almdahl

På bildet: Thuy Hia Nguyen, Espen Almadhl, Katarina Jonsson og Knut Sverre. Foto: Hyper

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.