Hei og velkommen, Lars Imre Bidtnes

Med Lars Imre Bidtnes på laget skal Miksmaster møte den økende etterspørselen etter brukerorientert design for digitale flater.

Ifølge sin nye arbeidsgiver er Lars Imre Bidtnes en kreativ UX/UI-designer med bakgrunn fra grafisk design, med en sterk kombinasjon av interaktiv kompetanse og formsans.

– Han fokuserer alltid på å bygge brukervennlige og gode nettløsninger, og følger prosessen fra idéstadiet til ferdig produkt. Dette omfatter alt fra store og komplekse informasjonsarkitekturer til tydelige og effektive kampanjer, forteller Erlend Gram Simonsen, rådgiver i Miksmaster.

Respekterer rocken.
Han kommer sist fra 07web, der han har jobbet med kunder som Eiendomsmegler Krogsveen, ICE.net, Oslo Kommune, AUF og Rema 1000.

– Det er også verd å nevne at han har en fortid som bassist i det hardtslående rockeorkesteret Animal Alpha. I Miksmaster respekterer vi rocken, slår Gram Simonsen fast.

– Vi er ekstremt fornøyde med å få Imre med på laget, og gleder oss til å lage fantastiske løsninger for nye og eksisterende kunder sammen med ham.

Foto: Mona Ødegård

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.