I&M styrker laget

Ålesund 2. oktober 2012: I Kommunikasjon i Ålesund har rekruttert to nye medarbeidere.

5917 39d57 original

Robert Botn (29) fra Tønsberg har i flere år jobbet frilans som tekstforfatter og skribent, blant annet for kommunikasjonsbyråene Slaeger og Storyworks i Oslo. Han har treårig tekstforfatter-utdanning fra Westerdals School of Communication, og har også gått forfatterstudiet ved Høgskolen i Telemark. Botn tiltrådte sin stilling i I&M i slutten av september.

– I&M har et sterkt fokus på å skape godt og engasjerende innhold i ulike kanaler. Vi er glade over å ha fått Robert på laget, ettersom han er svært sterk på tekster innen både PR og reklame, sier daglig leder i I&M Kommunikasjon, Frode Færøy.

Vender hjem fra Oslo.
Randi Kristin Nilsen (33) tiltrer sin stilling som grafisk designer i I&M 1. november 2012. Nilsen er opprinnelig fra Sykkylven, men har de siste syv årene vært ansatt som AD og grafisk designer i de oslobaserte byråene Grid Strategisk Design og Tenk Kommunikasjon. Hun er utdannet AD fra Westerdals School of Communication.

– Randi har bred erfaring med å levere idé og helhetlige løsninger innen design og reklame for en rekke norske og internasjonale kunder, som Canon, Dagbladet, Eniro Gule Sider og NIKITA. Hun kombinerer kreativitet med et sikkert blikk, noe vi vet kundene våre vil sette pris på, sier Færøy.

I&M holder til i Ålesund og teller 18 ansatte. Foto: I&M