Rådgivere til Trigger

Trigger Oslo ansetter tre nye rådgivere. Pia Biermann går inn som kundeansvarlig konsulent, Elise Myrtrøen blir ny innholdsspesialist og Andreas Ziener starter opp som prosjektleder i byrået.

Pia Biermann går inn i rollen som kundeansvarlig konsulent i Trigger. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i den digitale livsstilskjeden Wyfee Norge, og har tidligere hatt ansvaret for Levi's Stores i Norge og Sverige. Hun har vært ansvarlig for digital og strategisk kommunikasjon i Gyro, jobbet som senterleder for Mercur-senteret i Trondheim og undervist i reklame- og merkevarekommunikasjon på Norges Kreative Fagskole.

– Tilnærmingen til faget treffer meg veldig, og jeg er stolt og glad over å få være en del av et så sterkt fagmiljø. Nå gleder jeg meg til å få muligheten til å jobbe med utfordrende og uredde kunder, sier Pia Biermann.

– Det er motiverende å jobbe et sted som tar seg tid til de ekstra rundene, for å få til fantastiske resultater sammen med kundene, sier Elise Myrtrøen, som kommer fra Vox, og tidigere har erfaring fra blant annet AidCom og som journalist i Romerikes Blad.

– Jeg føler meg privilegert som får muligheten til å inngå i et så sterkt faglig og spennende miljø, sier Andreas Ziener, som kommer fra Varde Consulting, der han har jobbet med kommunikasjon i flere interne og eksterne prosesser.

Totalt teller Trigger nå 18 ansatte, to år etter oppstarten, da byrået kun besto av tre ansatte.

På bildet fra venstre: Andreas Ziener, Elise Myrtrøen og Pia Biermann.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.