Fra 180Amsterdam til Frank

Reklame- og designbyrået Frank øker staben igjen.

Reklame utgjør nå vel halvparten av inntektene til byrået, og den økte oppdragsmengden har resultert i et behov for å øke staben. Nå henter Frank hjem Charlotte Bakken fra det globale byrået 180Amsterdam.

–– Charlotte har en sammensatt erfaring som passer oss godt. Hun har et sterkt visuelt og digitalt kreativt hode som mange av våre oppdragsgivere snart vil få gleden av å bli kjent med. Charlotte har bachelor i graphic design and illustration, studert Digital Media på Hyper Island og tidligere erfaring fra byråer i både London, Oslo og nå sist i Amsterdam. Hennes erfaring fra å utvikle kommunikasjon for globale merkevarer som PlayStation, DHL Global og Asics Global kommer mange av våre kunder til å nytte godt av, sier byråets kreative leder Lee Cartmell.

–– I Frank har jeg funnet et byrå hvor jeg kan bruke min kompetanse både innen kreativ tenkning, konseptutvikling og design. Det er kjempestas å komme inn i et byrå med så stor driv. Vi deler mange av de samme ambisjonene for fremtiden og jeg ser frem til alt det spennende vi skal gjøre sammen, sier Bakken.

I Frank og skal Bakken være med å knekke briefer for oppdragsgivere som Stokke, DFDS, Apotek 1, Rema 1000 og Grans.

Kommentarer

espen vegard dysvik hagen

5 år, 2 måneder siden

velkommen hjem! heldige er Frank.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.