Ny konsulent til webbyrået InCreo

Rolf Alexander Valstad er ansatt som konsulent innen digitale medier i InCreo, og vil ha tilholdssted på selskapets Oslo-kontor.

39325 3f0a6 original
Rolf Alexander Valstad, ny konsulent i webbyrået InCreo

Rolf Alexander Valstad har utdanning fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen IT i organisasjoner og bedriftsutvikling/innovasjonsprosesser. Han kan skilte med god kunnskap og forståelse om bedrifters websatsing, og vil styrke byrået sin posisjon i Oslo.

– Jeg føler meg skikkelig heldig som får bli del av et så kreativt og spennende selskap med så mange dyktige medarbeidere. Jeg har hatt noen intensive dager på kontorene i Trondheim, og der så jeg hvor variert og solid kunnskapen var innad, og det gjør meg trygg på at jeg kan bidra til å levere sterke og innovative løsninger i tiden fremover, sier Valstad.

InCreo er inne i sitt 16. driftsår, og har kunder fra hele landet, med hovedtyngde i Oslo og Trondheim. Selskapet leverer tjenester innen digital rådgivning, webdesign, webutvikling og drift. Blant kundene finner man Thune, Torshov Sport, Eplehuset, Sunkost, Skavlan, Minde, Location, David-Andersen og Glamox Luxo. Se www.increo.no