To nye til Fasett

Byrået har ansatt ny prosjektleder og macdesigner.

– Vi er alltid fornøyde når flinke folk velger Fasett, sier daglig leder Pål Hjorth Berge. Nå har han fått macdesigner Heidi Njå Johnsen og prosjektleder Jill Skiftun med på laget.

Heidi Njå Johnsen kommer fra Oktan Stavanger og skal jobbe med sin spesialitet som er ferdiggjøring av grafisk arbeid, noe hun skal få bidra til på alle flater i Fasett.

– Det er betryggende å ansette noen som har faget i fingrene, og som er i gang med det samme. Heidi har allerede vist at hun er riktig person for oppgaven, og at hun innehar alle kvalitetene som trengs for å fylle en sentral og viktig posisjon som denne, sier Hjorth Berge.

Jill Skiftun er ansatt som prosjektleder. Hun har bred erfaring fra service- og markedsføringsmiljøer, blant annet som produktsjef i Synnøve Finden og Den Stolte Hane. Hennes seneste engasjement var som administrasjonsansvarlig i Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL).

 – Jill er en dyktig og spennende prosjektleder med bred og omfattende erfaring fra service- og markedsføringsmiljøer. En særlig styrke er hennes erfaring fra kundesiden som produktsjef – da regner vi jo med at hun vet alt om hvordan kundene vil ha det, sier Hjorth Berge.

Med 25 medarbeidere utgjør Fasett det største miljøet innen design og reklame i Stavanger-regionen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.