Ernö ledes av Frederik Horn

Frederik Horn går fra stillingen som rådgiver i Los&Co på Vippetangen til å bli daglig leder hos Ernö på Grünerløkka.

I Gullblyanten 2013 vant Ernö et diplom for stillingsannonsen som nå har resultert i ansettelsen av Frederik Horn som daglig leder. I annonsen het det blant annet: «Nå trenger Ernö en ny daglig leder (som også kan ha noe kundeansvar), fordi Aagot har blitt så travel med å være rådgiver.» 

Nevnte Aagot Skjeldal har altså sluttet som daglig leder og blitt rådgiver på heltid, mens Horn tar over Skjeldals stilling etter en toårsperiode som rådgiver i Los&Co.

I skjønneste orden

Ernö er byrået som med sin omdømmekampanje for Forsvaret gikk helt til topps i årets Stella. Horn, som ledet produksjonsselskapet Verdens Sterkeste Mann i ni år og som i tillegg har byråerfaring fra både Leo Burnett og Bates, mener han er heldig som kommer til et byrå der det meste er på stell.

– Men vi kan sikkert bli enda bedre på å gjøre folk bevisst på hva som rører seg i byrået gjennom jobbene vi gjør, det skaper gode historier for oss som byrå. Forsvaret er et godt eksempel, det er et stykke arbeid som har vunnet mange priser, som er bunnsolid og godt dokumentert. Det burde derfor vært interessant for flere folk enn bare internt i reklamebransjen. 

Ernö har åtte år på baken som byrå. Med ansettelsen av Horn er de 20 mennesker. Han har ambisjoner om å føre Ernö inn i reklamebyråenes toppsjikt.

– Det er jo en helt fantastisk gjeng som sitter her, noe de har demonstrert gjennom flere år. Slik jeg ser det må vi bli mer synlige og få ut det fulle potensialet slik at vi kan komme i toppen av norsk byråbransje i løpet av tre til fem år.

Trakk det lengste strået

Horn blir kollega med en rekke erfarne og prisbelønte kreatører, profiler som Dagmar Kollstrøm, Trond Vestengen, Eirik Hovland, Henrik Sæther, Ulrik Solum Waagsether og Sindre Veseth Foss.

– Frederiks navn kom opp veldig tidlig da vi begynte å snakke om hvem som kunne passe hos oss. Etter en runde med flere andre flotte kandidater var det Horn som trakk det lengste strået. Vi har gjennom hans tid som daglig leder i Verdens Sterkeste Mann opplevd han som en veldig initiativrik, positiv og drivende type. Akkurat de egenskapene vi var ute etter. Vi gleder oss til å få ham på plass, sier Horns nye kollegaer i Ernö. 

Kommentarer

Mats André Kristiansen

Partner & konseptansvarlig i Lemonade

4 år, 1 måned siden

Gratulerer til alle involverte!

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.