Norsk gla'-laks til Manhattan

Christin Malén Andreassen har fått jobb som art director i Ogilvy & Mather New York.

Christin Malén Andreassen har jobbet i New York tidligere, først som utplassert fra Westerdals da hun jobbet i magasinene V Magazine og V Man. Dernest som AD i B-Reel. Hun har også gitt ut sitt eget magasin, Out Of Step, sammen med Benedikte Kluge (Netlife Research), i tillegg har hun vært AD i magasinet Plaza Watch i Stockholm.

Vi skal heller ikke glemme hennes periode i SMFB, der hun var grafisk designer.

– Her på Ogilvy & Mather i New York skal jeg jobbe som art director på IBM-kontoen, noe jeg gleder meg helt vilt til. Da jeg var på B-reel i fjor fikk jeg jobba på et par Google-prosjekter som virkelig ga mersmak på å jobbe med å kommunisere teknologi. Det betyr også at jeg må kjøpe meg noen hjerneceller for det er utrolig mye å sette seg inn i både om kunde og byrå. Så langt elsker jeg byrået, masse fine folk, alt virker organisert og ryddig og jeg har ikke møtt eller hørt om en eneste kjip person på hele etasjen, så jeg er i himmelen, som nå er lokalisert i 8. etasje, forteller Malén Andreassen.

Hun sier det er fantastisk godt å være på plass etter flere måneder med angst for å ikke få USA-visum. 

– Jeg kunne jo ha brukt den tiden på en strand i Thailand, men siden man aldri vet hva som er neste steg og når, satt jeg for det meste hjemme hos mamma og lærte å strikke læsta [ullsokker] eller på sofaen hos snille venner i Oslo. Jeg har vel vært en gang eller to hos «exen» SMFB og terrorisert dem for å få papirer jeg trengte til visumsøknaden. Da det gikk i boks kjøpte jeg flybillett samme time, og fløy neste dag.

Kommentarer

Martin Ødegaarden

4 år, 2 måneder siden

Gratulerer Chræssstiinn malææææn!!! <3

Angelica Askvik

Interactive Art Director / Kreatør i Dinamo

4 år, 2 måneder siden

Heldige USA og Ogilvy =)

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.