Ny kreativ leder i Schjærven

Espen Skrolsvik overtar som kreativ leder i Schjærven Reklamebyrå.

Schjærven-konsernet gjennomfører i disse dager omfattende organisatoriske endringer, og selskapet offentliggjorde nylig offensive planer som blant annet innebar opprettelse av to nye selskaper.

I en pressemelding skriver selskapet følgende: Kreativ fokus og utvikling er av avgjørende betydning for å kunne lykkes. For å sikre kvalitet og gjennomføringskraft på dette arbeidet overtar Espen Skrolsvik som kreativ leder i Schjærven Reklamebyrå.

– Espen har jobbet i Schjærven Reklamebyrå i sju år. Han har utmerket seg som en svært dyktig kreatør med et sterkt strategisk perspektiv. Han har jobbet med alle våre største kunder, kjenner kulturen vår og har et brennende engasjement for å styrke oss videre kreativt. Vi er veldig glade for at Espen skal bruke energien sin på å sørge for at vi utvikler oss videre, og skape kreative løsninger som bygger videre på konseptet Salg kan kjøpes, sier Anders Waage, leder for digital/kreativ i Schjærven Reklamebyrå og påtroppende byråleder.

– Jeg gleder meg til være med å styrke kreativiteten i Schjærven ytterligere i tiden som kommer. Selv om vi ikke aktivt sender inn arbeider til kreative konkurranser, elsker vi å jobbe med kreativitet. Samtidig må vi være så profesjonelle at vi lager løsninger som gir kundene våre den beste avkastningen både på kort og lang sikt. Fremover vil vi ha fokus på kreative strategier som generer salg, smarte kreative løsningene og best mulig utnyttelse av mediene, uttaler Skrolsvik.


Kommentarer

Vidar Singh

Kreativ leder i Geelmuyden Kiese

3 år, 6 måneder siden

Grattis, Espen!

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.