Tre hoder til Concept Communication

Reklamebyrået får ny rådgiver, ny prosjektleder og ny prosjektkoordinator med på laget

51184 73ea8 original
Janne Mæle, Werner Kling og Rikke Skogen. Foto: Concept Communication

– Vi er inne i en positiv periode med økt prosjektmengde fra nye og eksisterende kunder. For å videreutvikle kunderelasjonene har vi fått på plass nye dyktige medarbeidere, sier byråleder Morten Sandberg.

  • Werner Kling styrker vårt rådgivningsteam. Han har blant annet solid erfaring og kompetanse på konseptutvikling og kreative prosesser. Werner har lang fartstid i mediebransjen, og har vært innom både Allergruppen, Dagbladet og Nettavisen. I de siste årene har han blant annet laget et helt nytt sjakkspill i samarbeid med verdens beste sjakkspiller, Magnus Carlsen. Han var også mannen bak skikonseptet Sprintski, som gikk to år på Bislett med hele verdenseliten i langrenn på startstreken. Det siste året har Kling vært ansatt som senior konseptutvikler i Norsk Tipping der han har vært ansvarlig for fornyelse av sportspillene på nett.
  • Janne Mæle kommer fra filmbransjen og er ansatt som prosjektleder. Janne er utdannet filmprodusent fra Den norske filmskolen og har bred erfaring med film-TV- og web produksjon. Hun har en bachelor i Graphic Design New Media fra Surrey Institute of Art & Design i England. Hun har jobbet mye med konsept- og ideutvikling og har i tillegg erfaring med kampanjearbeid og prosjektledelse.
  • Rikke Skogen er ansatt som prosjektkoordinator med en master i markedsføringsledelse fra Markedshøyskolen og hun tok bachelor i markedsføring fra BI. Etter fullført utdannelse er hun nå klar for nye utfordringer i Concept Communication.