Team flytter fra Bates til Creuna

Anders Asheim og Petter Andersen er ansatt som senior kreativt team i Creuna. Teamet kommer sist fra Bates United hvor de blant annet har vært kreativt ansvarlig for kunder som KLP, Helsedirektoratet, St1, Telenor og Hertz.

54947 fc72f original
Anders Asheim og Petter Andersen blir nytt team i Creuna.

Teamet har vunnet flere kreative priser i inn- og utland, og vant tidligere i år også Reklame for alvor.

– Etter mange år i mer tradisjonelle byråer, blir det gøy å ta del i den såkalte bransjeglidningen. Vi opplever det som veldig spennende å komme til et sted som virkelig har digitalitet og innovasjon som kjernen i sitt DNA. Dette tror vi blir skikkelig bra, uttaler AD Anders Asheim.

– Petter og Anders har allsidig erfaring, både analogt og digitalt, og har jobbet med kjente merkevarer fra konsept til uttak på høyt strategisk og kreativt nivå. Vi ser fram til å få et nytt og sterkt team med på laget, sier Anders Aunbu, leder av reklamesatsingen i Creuna.

Creunas kundeliste på reklame omfatter merkevarer som Posten, Coop, Avinor og VisitNorway, og teamet vil bidra på flere av disse

– «Fly med oss»-jobben for Avinor er et prosjekt vi liker utrolig godt. Den representerer en måte å tenke på som vi gleder oss til å ta del i. Gjennomføringen av dette prosjektet bærer virkelig preg av et fagmiljø som tilnærmer seg kundens kommunikasjonsutfordringer på en spennende måte, avslutter tekstforfatter Petter Andersen.