Seks nye til Trigger

Trigger ansetter seks nye personer for å styrke seg ytterligere innenfor områder som konseptutvikling, innholdsrådgivning og prosjektledelse.

De seks nyansettelsene er Benedikte Birkeland Salvesen, Erlend Ryvold Ski, Lisa Gjertsen Westad, Henrik Prestmo, Emma Raud og Madeleine Dammen Andersen. Trigger består nå av totalt 34 ansatte.

– Trigger har hatt en spennende utvikling det siste året. Kundene våre gir oss stadig større tillit og oppgaver som blir både viktigere, mer komplekse og spennende på en gang. Vi har fortsatt mye ugjort, men det er samtidig inspirerende å se at vi begynner å nærme oss det byrået vi drømte om å skape da vi startet opp for 4,5 år siden. Benedikte, Erlend, Lisa, Madeleine, Henrik og Emma vil tilføre oss mengder med spennende kompetanse, faglig driv, initiativ og personlighet. De vil åpenbart bety mye for vår videre utvikling, så vi er enormt glade for at så flinke og fine folk har valgt å begynne i Trigger. De vil rett og slett gjøre oss til et bedre byrå, sier Preben Carlsen, daglig leder i Trigger. 

Benedikte Birkeland Salvesen kommer fra konsulentselskapet Varde Hartmark og går inn som innholdsrådgiver i Trigger. Hun har jobbet mye med strategisk kommunikasjon, internt og eksternt, både i offentlig og privat sektor for blant annet Statens jernbanetilsyn og Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet. Hun har også en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. 

Erlend Ryvold Ski kommer fra Rennomé Communication og vil bli den andre som skal styrke Triggers satsing på innholdsrådgivning. Han er utdannet tekstforfatter fra Westerdals og skuespiller fra NISS, men har også kompetanse og erfaring innen strategi, konseptutvikling, regi og innholdsproduksjon. Han har gjennom sine tidligere arbeidsgivere, Renommé Communication og Pocket&Comms, jobbet med kunder som Mr.Lee, Devold, Expert, KLM/Air France, Bonnier og Norsk Teknisk Museum. 

Lisa Gjertsen Westad er ny prosjektleder i Trigger, og har lang erfaring fra film- og TV-produksjon. Hun har de siste årene jobbet i TV-produksjonsselskapet Seefood TV, og er vant til å lede store og komplekse TV-produksjoner.

Henrik Prestmo skal styrke Trigger ytterligere innenfor konseptutvikling og kreativitet. Han kommer fra stillingen som byråleder i Ren Reklame og har en bred studiebakgrunn med en bachelor i samtidshistorie fra Høyskolen i Lillehammer og studier i reklame og merkevarebygging fra NKF. 

Madeleine Dammen Andersen kommer fra TV2 hvor hun de siste årene har jobbet i God Morgen Norge. Hun går inn i en deltidsstilling, samtidig med at hun fullfører sin bachelorgrad i PR og kommunikasjonsledelse på BI. Madeleine ble kjent med Trigger gjennom et internship som var en del av hennes utdanning.

Emma Raud blir ny administrasjonsassistent i Trigger, og en nøkkel for å drifte kontoret og styrke Triggers strukturkapital ytterligere. Hun har tidligere erfaring som butikksjef på Metro Senter og lageransvarlig hos Gina Tricot. 


Kommentarer

Angelica Askvik

Interactive Art Director / Kreatør i Dinamo

3 år, 2 måneder siden

Grattis Henrik! Heldige Trigger som har fått deg med på laget=)

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.