Neue Studio Manager

Trine Renate Dolmen Stene blir Studio Mangaer hos Neue Design Studio

Trine Renate Dolmen Stene får ansvaret for administrasjon av byrået, og sørge for rutiner slik at hverdagen glir effektivt for både kolleger, kunder og samarbeidspartnere. Hun har bakgrunn fra prosess- og prosjektledelse fra Emergence School of Leadership og Art Management fra Handelshøyskolen BI. Hun kommer til Neue fra Fuglen hvor hun har arbeidet med alt fra oppstart og konseptutvikling til prosjektledelse gjennom Norwegian Icons og etableringen av Fuglen Forlag. Som en del av Norwegian Icons har hun gjennomført utstillinger om norsk vintage møbeldesign i Oslo, Tokyo og New York, og utgitt bøker som forlagssjef i Fuglen Forlag. 

– Det er et flott tidspunkt å komme inn på, sier Dolmen Stene. 

– Byrået har gjort noen virkelig fantastiske jobber og står på terskelen til enda større ting. Da er det spennende å komme inn å bli en del av veien videre. Neue har en inkluderende og prosessorientert tilnærming til designfaget. Det gjør det ekstra interessant for meg, ettersom jeg anser det som et viktig verktøy uansett bransje.

– Trine er et funn og har en sjelden kombinasjon av egenskaper. Med god kunnskap om kunst og design, en nerdete innstilling til rutiner, overhodet ingen respekt for kompliserte Excel-skjema, er hun som skapt for å gripe tak og systematisere en hektisk byråhverdag. Og som trønder får byrået en humørspreder med friske fraspark med på kjøpet. Trine sin stå-på-vilje har allerede etter kort tid begynt å sette spor etter seg, sier Gørill Kvamme, daglig leder i Neue Design Studio.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.