Nye krefter til Patchwork

Social marketing-byrået Patchwork ansetter Simen Løvberg Sund og Harald Westre.

Nylig signerte det nordiske byrået en avtale med Mars Nordics, noe som krever nyansettelser. Byråets administrerende direktør, Merethe Nyvold Johannessen sier det er gledelig å oppleve stor pågang av velkvalifiserte søkere.

– Med disse to nyansatte er vi nå fem på Oslo-kontoret. Og vi ser allerede nå at flere hoder må komme til om ikke lenge. Totalt i Norden nærmer vi oss femti, med litt over 30 i København og 12 i Stockholm, forteller hun.

Simen Løvberg Sund kommer sist fra kommunikasjonsavdelingen i ICA og har det siste året jobbet med alt fra konseptutvikling, PR og krisehåndtering til innholdsproduksjon og drift av Rimi sine sider i sosiale medier. Han har også bakgrunn fra TV-produksjon i Monster, vært programleder i TV2 Zebra og ikke minst jobbet som rådgiver i OMG. Han er ansatt som AD og Community Manager.

Harald Westre kom nærmest rett fra skolebenken, der han skrev sin Bachelor-oppgave om content marketing. Han har jobbet med søkemotoroptimalisering av nettsider i Idium og har hatt praksis i Mindshares digitale avdeling. I tillegg har han jobbet med BIs rekruttering av nye studenter. Han er ansatt som prosjektkoordinator.

– Vi ser tegn på at denne veksten vil fortsette i tiden som kommer, og enda flere hoder vil være på vei inn om kun kort tid. Dette er skikkelig gøy, sier Johannessen.  


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.