Sunniva til SDG

Sunniva Djupedal de Villiers er det nyeste tilskuddet i designgjengen på Sandaker.

Sunniva Djupedal de Villiers

Sunniva Djupedal de Villiers startet sin karriere i New York for snart 10 år siden, og har jobbet i Tank før hun nå har funnet veien til Scandinavian Design Group. Hun har en bachelorgrad fra Kunsthøgskolen i Oslo, kombinert med en mastergrad fra School of Visual Arts i New York. 

– Erfaringen hennes spenner fra redaksjonell design, romlige merkevareopplevelser, identitetsutvikling og produktdesign, en bredde som passer oss svært godt. Vi ser at flere og flere av kundene våre gir oss problemstillinger som krever multidisiplinære, konseptuelt sterke og ambisiøse designere, sier administrerende direktør Jannicke Øiaas

Hun legger til at 2016 blir morsommere med Sunniva på laget.

– Jeg er opptatt av gode historier og menneskene rundt en merkevare, og ser frem til å jobbe videre med en analytisk tilnærming til helhetlige merkevareopplevelser. Prosjektene, miljøet, og den strategiske tankegangen i Scandinavian Design Group muliggjør dette, samtidig som den faglige bredden gir rom for å ta del i nye, spennende områder innenfor feltet vårt, uttaler Sunniva Djupedal de Villiers.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.