Senior merkevarestrateg til Design Container

Kjersti Svang Olsen er ny strategisk rådgiver hos det digitalfokuserte designbyrået.

Design Container melder om et travelt 2015 med spennende kundeprosjekter og ny eier. Den siste tiden har kunder som Embriq og YX funnet veien til byrået, og i høst ble det klart at markedsføringsselskapet Artisti gruppen har kjøpt 70 prosent av byrået. Selskapet har nå ansatt merkevarestrateg Kjersti Svang Olsen som konsulent.

– Design Container er en god match. Her er det flinke og entusiastiske folk som virkelig forstår digitale flater og teknologi, og jeg kan ta med alt jeg har av kommunikasjons- og merkevarekompetanse inn i prosjektene, sier Svang Olsen.

– Unik kompetanse

Hun har tidligere erfaring Scandinavian Design Group og Gambit, og kommer senest fra Grow. Hun hadde sin første arbeidsdag  12. oktober og er allerede godt i gang på flere prosjekter.

– Kjersti har med seg 25 års erfaring fra branding- og kommunikasjonsarbeid og har blant annet arbeidet med Statoil i mange år. Hun har en unik kompetanse innen merkevarebygging, og det er klart at det er spennende for oss å få henne med på laget, sier salgssjef Bjørn Korterud.

– Også digitale oppdrag og utfordringer krever i dag mer kompetanse innen merkevarebygging og kommunikasjon enn tidligere, fordi skillet mellom digitale og analoge flater utviskes. Kjersti er med på  å styrke vårt team, og vi er veldig fornøyd med at hun valgte å arbeide hos oss, fortsetter byråleder Linn-Cecilie Linnemann.  


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.