Familieforøkelse i Eckerbom Casting

Daglig leder Ingrid Lykkeslet Strømskag går ut i barselperm, og blir erstattet av erfaren produksjonskoordinator.

70330 20721 original
Ingrid Lykkeslet Strømskag, Sara Gabriella Rønneberg og Andrea Eckerbom. Foto: Roar Uthaug

Forrige gang var det Andrea, hun som bærer castingselskapets navn, som var i barselperm. Nå er det hennes kollega og forretningspartner Ingrid Lykkeslet Strømskag som venter familieforøkelse.

Ifølge Eckerbom Casting har de nå kapret «bransjens hyggeligste og flinkeste produksjonskoordinator», Sara Gabriella Rønneberg.

Rønneberg har vært i Fantefilm de siste syv årene. Der har hun jobbet med både produksjon av reklame samt spillefilmer som «Arme Riddere», «Gåten Ragnarok» og «Bølgen».

– Vi er veldig glad for at Gabriella har valgt å komme til oss. Hun er en nysgjerrig menneske-elsker som gjerne tråler gatelangs for å finne den helt perfekte karakteren. Gabriella har en egen evne til å få fram det ekte og naturlige hos både profesjonelle skuespillere, amatører og ikke minst hos barn i alle aldre. Hun deler vår kjærlighet til casting og passer perfekt inn i Eckerbom Casting-familien, sier daglig leder Ingrid Lykkeslet Strømskag.

Eckerbom Casting ble startet av Ingrid Lykkeslet Strømskag og Andrea Eckerbom i 2012. De holder i dag til på Fabrikken i Helgesensgate.