Fra San Francisco til Unfold

Med Michael Nino Evensen på laget har Unfold hentet kompetanse fra internasjonale oppstartsvirksomheter til styret.

72451 374e4 original
Michael Nino Evensen. Foto: Tonje Holmberg

Michael Nino Evensen har tidligere vært Lead Product Designer hos SoundCloud i Berlin, og har den siste tiden jobbet i San Francisco på et prosjekt i segmentet «connected car» for bilindustristartup’en Automatic. Han trer inn som styremedlem i Unfold fra 1. mars.

– Michael er en strategisk produktutvikler som ser unike forretningsmuligheter gjennom innovativ designtenking. Med egne gründerprosjekter bak seg og den unike erfaringen med internasjonal produktutvikling, er han godt kjent med tilnærmingen Unfold har i sine prosjekter, sier Managing Partner i Unfold, Egil Stene-Johansen.

– Hans rolle blir å bidra til å source riktig kompetanse og prosjekter til både konsulent- og oppstartsvirksomhetene som Unfold er involvert i, legger han til.

Stene-Johansen mener det er kupp å få Evensen med på laget.

– Vi skal doble størrelsen vår i løpet av 2017 og Michaels kompetanse blir som en vitamininnsprøytning i denne ekspansjonen.

Evensen sjøl ser frem til å være involvert med norske oppstartsselskaper fremover.

– Det skjer utrolig mye spennende på den skandinaviske oppstartscenen samtidig som norsk industri og næringsliv er i full omstilling. Gjennom våre egne erfaringer og vårt iterative metodeverk skal Unfold levere kompromissløse løsninger og resultater, avslutter han.