Ny partner i JCPR

PR-rådgiver Erik Trosby forlater Gambit H+K Strategies etter seks år, og blir partner i JCPR.

PR-byrået JCPR har ansatt Erik Trosby (35) som partner og rådgiver. Trosby har siden mai i fjor hatt permisjon fra Gambit H+K for å jobbe som kommunikasjonssjef for Skiskytter-VM. VM ble avsluttet 13. mars i år, og Trosby starter i JCPR 2. mai.

Utfordrerposisjon

JCPR ble startet for to år siden. Trosby ser fram til å bli del av et byrå som er i utfordrerposisjon.

– JCPR har et kreativt og kompetent miljø, med en unik tilnærming til kommunikasjonsfaget. Blandingen av erfaring og ungdommelig guts kommer til å skille oss fra en del av de andre sluggerne der ute. Vi skal slå nedenfra, sier Trosby.

Trosby er den tredje ansettelsen på én måned for byrået i Akersbakken i Oslo. JCPR gikk nylig til finalen i Sabre Awards for Arla Foods-prosjektet  «NM i Taco».

Delbare historier

Henrik Juel Teige, daglig leder i JCPR, forteller at Trosby får en sentral rolle i byrået.

– Vi er henrykte over å få Erik med på laget. Han er faglig sett en av de aller sterkeste i bransjen, og kommer til å bli helt sentral i utviklingen av JCPR fremover. Vi er i vekst og det er tydelig at vi har truffet en nerve med vår metode for å hjelpe bedrifter med å finne sine delbare historier, sier Teige.

Byrået har vunnet flere byråkonkurranser de siste månedene, blant annet Logitech, Unilabs og Boligmappa.no. I tillegg hadde byrået skiskytter-VM på kundelisten, og bisto med mediehåndtering og beredskapskommunikasjon. JCPR har også et søsterkontor i Stockholm. Byrået er en del av kommunikasjonshuset JCP, som består av åtte selskaper innenfor event, reklame, digital, PR og eventreiser i Norge, Sverige og Danmark.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.