Blir Pocket-partner

Alexander Flammier Muskaug bytter ut Isobar til fordel for partnerskap i Pocket (tidligere Pocket&Comms). – Tiden var inne. Det faglige fundamentet og timingen passet perfekt, sier han.

Alexander Flammier Muskaug har bakgrunn fra Bekk Consulting og Scandinavian Design Group. I rollen som lead designer i Dentsu Aegis-systemet og Isobar var han sentral i oppbygningen av fagområdet strategisk design. Over de siste tre årene har han hatt det faglige ansvaret på prosjekter for BAMA, SatsElixia, NKI, Music Norway, Synsam og Tim Wendelboe. 

– Jeg er utrolig stolt av hva vi har fått til i Isobar og vi skilles som gode venner. Nå begynner en ny hverdag. Anders og jeg har snakket om dette i flere omganger de siste årene. Tiden vår bransje er inne i byr på spennende utfordringer, og det føltes helt riktig å nå ta steget, forteller han.

Kanon-signering

I Pocket kommer han til å jobbe med tett med en voksende kundeportefølje, og samtidig videreutvikle Pocket som byrå.

– Alexander er en kanon-signering. At han tar steget opp fra corporate comfort zone og blir partner i Pocket viser en uredd tilnærming til egne ferdigheter og en faglig ambisjon for bransjen vi jobber i, sier grunnlegger Anders Gottlieb-Nygaard.

Et veiskille

Parallelt med at Muskaug kommer inn, endrer byrået navn fra Pocket&Comms til «bare» Pocket.

– Jeg føler jeg kommer inn i Pocket på et veldig spennende tidspunkt. Tanken er å bruke min erfaring, kompetanse og tilnærming til å pushe både våre kunder og Pocket et godt steg videre. Vi har allerede noen veldig riktige prosjekter på gang og flere skal det bli, sier Flammier Muskaug.

– Siden oppstarten i 2009 og frem til idag har vi gjort lærerike gründerfeil. At vi i 2015 nå leverer et resultat som er over 800.000 bedre enn 2014 er et tydelig tegn på at vi blir bedre, og at grepene vi har tatt er riktige. At Alex nå joiner representerer en tydelig kompetanseheving for byrået. I tillegg, er det et markant veiskille på hvem Pocket er og hvordan vi jobber sammen med kundene våre.

– Onwards and upwards, avslutter Gottlieb-Nygaard.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.