Fire nye til GK

Geelmuyden Kiese ansetter kreatørteamet Theis Roksvåg Pedersen og Kristoffer Hunstad, Art Director Sarah Willoch, samt prosjektleder Haakon Forren.

74635 3b5f0 original
Fra venstre: Sarah Willoch, Haakon Forren (bak), Theis Roksvåg Pedersen (bak) og Kristoffer Hunstad. Foto © GK

Theis Roksvåg Pedersen og Kristoffer Hunstad var ett av to studentteam som i november vant konkurransen «Pils, pølser & praksisplass». Premien var som navnet lyder: praksisplass i GK, fra februar til og med april.

– Guttene imponerte stort i praksisperioden både med gode leveranser på både pitch og faste kunder. I tillegg er dette to veldig trivelige karer med sans for humor, noe vi verdsetter høyt i GK. Det var da veldig hyggelig å kunne tilby dem jobb hos oss etter endte studier på Westerdals, sier Petter Herming, teamleder for kreatørene i GK.

Byrået har også hentet Sarah Willoch fra Dinamo, som kommer inn som partner til Trygve A. Tønnessen. Sarah har bakgrunn fra Designinstituttet og Westerdals, og flytter nå på seg etter tre år i Dinamo.

– Jeg gleder meg til å hoppe inn i nye utfordringer i team med Trygve. Jeg har allerede fått en smakebit på den spennende hverdagen i GK, og jeg setter særlig pris på å få muligheten til å jobbe med kunder som har et tydelig samfunnsoppdrag, sier Sarah.

Sist, men ikke minst har GK fått på plass prosjektleder Haakon Forren som er utdannet kaospilot fra Århus. Han har etter det opparbeidet seg lang erfaring med PR og markedsføringsarbeid innen mote og livsstil, blant annet gjennom stillingen som salgs- og markedssjef for Filippa K i Norge. Han har også jobbet som kreativ produsent for Pocket, der han jobbet med Stella magasinet, The Thief og Farris Bad.

– Vi har den siste tiden rustet opp kreatørgjengen på huset, og har hatt behov for å styrke laget med en prosjektleder innenfor markedskommunikasjon. Vi er glade for å ha fått på plass en såpass hyggelig fyr som Haakon, som vi tror vil være en god prosjektleder for både teamene og kundene våre, sier Herming.