Talenter til Tank

Designbyrået i Sagveien har ansatt tre nye designere.

Tank har i løpet av året gjennomgått et aldri så lite generasjonsskifte, der seniordesignere Linda Skarpås og Tina Aasvestad valgt nye veier etter 11 år. 

– Linda har flyttet til Fredrikstad og åpnet designkontor med samboeren sin der, mens Tina skal bruke sin erfaring og akademiske evner som lektor ved Høyskolen Kristiania. Vi ønsker dem alt det beste, forteller daglig leder Monica Kvinge.

Ifølge Tank fikk de overveldende respons på utlysningen sin, noe som resulterte i ansettelse av Jarle Wathne Johansen, Mari Pünther og Vetle Sandvik Berre.

Wathne Johansen har utdannelsen sin fra både NHH og NKF, og kommer fra stillingen som designer i JCP Ignite.

– For meg er det verdifullt å få være med på både å prege og være en del av et solid, rendyrket designmiljø. I Tank vet jeg at jeg vil få brukt kompetansen min til å skape gode visuelle opplevelser, sier han.

Pünter har bachelor fra Deakin University i Melbourne og kommer fra designstilling i Plastik.

– Jeg hadde et ønske om å jobbe mer mot designfaget og ta del i et sterkt designmiljø. I Tank får jeg begge deler. Og som Jarle synes jeg det er spennende å få være med på å prege utviklingen av byrået, forteller hun. 

Sandvik Berre kommer rett fra Westerdals, men har jobbet som designer for blant annet Boardshop ved siden av studiene.

– Jobben i Tank  passer meg perfekt fordi det er et rent designbyrå, i «riktig» størrelse, sier Vetle. – Jeg fikk med en gang inntrykk av at dette var en plass med godt arbeidsmiljø, god variasjon i prosjekter og ikke minst mange spennende kunder. 

Nye på kundelista

– Vi er superhappy med å ha fått disse tre på laget. Alle viser høy kompetanse og ikke minst en entusiasme og innsatsvilje som kommer godt med nå som vi har fått så mye å gjøre, sier Monica Kvinge.

– Sommeren ble avsluttet med seier i flere konkurranser, og vi gleder oss stort over å ha fått inn nye kunder som Brynild og Universitetet i Oslo, i tillegg til å ta opp igjen det gode samarbeidet med Nasjonabiblioteket, avslutter hun.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.