Ny daglig leder i Stir

Creative Director og gründer Axel Lavin i animasjonsstudioet Stir overlater rollen som daglig leder til Maria Lima.

Maria Lima har erfaring som rådgiver fra byråer som Screenplay, Making Waves og Ernö, og hun har selv gründererfaring fra det digitale byrået Voyage. Nå sist kommer hun fra Dentsu Aegis Network, hvor hun har jobbet både i reklamebyrået Isobar og mediebyrået Vizeum.  

– Stir merker stor pågang om dagen, og vil rendyrke rollene. Fram til nå har det vært mulig for meg å sjonglere arbeidet som kreativ leder og produsent med daglig ledelse av selskapet, men nå skal det bli godt å overlate denne rollen til Maria. Det er et ønske om å utvikle våre tjenester, arbeidsmetodikk og forretningsmodell i takt med markedet som gjør at vi nå velger å hente inn en ressurs som vil ha tid til å fokusere på denne biten, sier Axel Lavin

Lima er ikke helt ny i animasjonsfaget, da hun tidligere jobbet som produsent, blant annet med medgründer i Stir, Øystein Relbo-Knutsen

– For meg er dette en personlig drøm som blir virkelighet. Etter over 20 år i bransjen er Maria den dyktigste jeg har jobbet med, og hun var derfor mitt absolutte førstevalg når vi skulle ha inn en ny daglig leder i Stir, sier han.  

– Jeg er veldig fascinert av faget, og det er derfor utrolig stas å nå få bli en del av gjengen i Stir, sier Lima.

– Eksplosiv vekst i levende bilder på alle plattformer, og særlig innen sosiale medier, representerer et stort potensiale i markedet for byråer som Stir.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.