Her er den nye Isobar-sjefen

Lars Kristiansen slutter i Mediacom og tar over som leder for den norske virksomheten til Isobar Nordic.

Dentsu Aegis-byrået har ansatt Lars Kristiansen som ny leder, og han vil også være en del av Isobars nordiske lederteam. Kristiansen forlater dermed stillingen som digitalrådgiver i Mediacom.

– Lars er en offensiv og rutinert byråmann som brenner for faget. Med sin sosiale og løsningsorienterte personlighet er han en god leder som evner å få folk med seg. Han er endringsvillig og bringer inn en solid faglig plattform fra tech-, medie- og reklamebyråer, samt CRM.  Slik vi ser det har han 100 prosent rett profil for å bruke det Isobar er gode på til å utvikle byrået videre. Vi gleder oss til å få ham med på laget, sier konsernsjef for Dentsu Aegis Norge og Norden, Paal Fure.

Christina Rind Helsbro, som leder Isobar Nordic, sier hun gleder seg til å få den nye norske lederen på plass:

– Lars vil styrke Isobar Nordic ytterligere. Hans kompetanse og bakgrunn er perfekt for oss. Det er ikke mange som kan vise til en så bred og relevant erfaring og så sterke resultater som Lars.

Lars Kristiansen selv ser frem til å jobbe sammen med nye kolleger.

– Isobar har et fantastisk utgangspunkt for å lykkes og jeg takket selvfølgelig ja til jobben. Det sitter en veldig dedikert og dyktig gjeng i Isobar Norge, og jeg er imponert over hva de leverer. Den styrken vi har gjennom å være en del av Isobar Nordic, med et tungt tech-miljø og en unik evne til å levere effektive kommunikasjonsløsninger, gjør oss godt rigget for videre vekst, sier han.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.