Britisk tungvekter til KIND

Han var tekstforfatter og journalist i Storbritannia 15 år, de neste syv var han markeds- og kommunikasjonssjef for et oljeselskap. Nå blir Lee Meredith Content Director i KIND.

Han har en over 15 år lang karriere som tekstforfatter og journalist i Storbrittania bak seg, før han de siste syv årene jobbet som Global Marketing and Communication Manager for olje-pioneeren Enhanced Drilling. Her hadde han hadde ansvaret for selskapets globale markedskommunikasjon, og merkevare-ansvaret for deres virksomheter i syv land. Nå blir Lee Meredith Content Director i KIND.

KIND-grunnlegger Tom Emil Olsen er stolt og glad over den nye signeringen.

– Lee har en fantastisk karriere bak seg og den beste tiden foran seg. Hans karriere fra britisk journalistikk og copywriting, og hans internasjonale erfaring som Global markeds- og kommunikasjonssjef for Enhanced Drilling, er meget imponerende. Lee har alle egenskapene som skal til for å være en fullblods KIND-ansatt.

– Jeg er kjempebegeistret over å bli med på laget med Tom og teamet hos KIND. Jeg ser fram til å jobbe med byråets kunder for å sikre at de når målgruppene sine på en effektiv og emosjonell måte, med en stemme som representerer hvem de er på sannferdig vis. Språk er merkevarens personlighet, og jeg skal sikre at KINDs kunder blir hørt høyt, klart og på en minneverdig måte, sier Lee Meredith.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.