Finn og Eirik til Try/Apt

Finn Knudsen og Eirik Sørensen slutter i DDB Oslo og går til Try/Apt.

50850 edb87 original
Eirik Sørensen og Finn Knudsen. Foto: Try/Apt

For snaut to år siden gikk Finn Knudsen og Eirik Sørensen til DDB Oslo, der de har hatt rollen som kreative ledere. De kom til DDB Oslo sammen med tre andre nøkkelpersoner fra nedlagte Dist Creative. Nå forsvinner duoen til Try/Apt i Øvre Slottsgate, der de allerede er på plass.

– Vi har fulgt med teamet over flere år og snakket sammen flere ganger underveis. Jeg er veldig fornøyd med at de valgte oss som ny arbeidsplass, sier Kjetil Try til kreativtforum.no.

Hvorfor valgte dere Try/Apt?

– Målet vårt er hele tiden å lære mer og bli enda flinkere. Og da er det ikke noe annet byrå i Norge som gir oss et bedre utgangspunkt. I Try/Apt får vi muligheten til å jobbe tett med ekstremt flinke folk vi har hatt lyst til å jobbe sammen med lenge, og som vi har sett opp til. Dette, i tillegg til at de byr på store kreative muligheter, vil forhåpentligvis gjøre oss til enda flinkere kreatører, sier Sørensen og Knudsen.

Hva er årsaken til at dere fungerer godt som team?

– Vet ikke. Men det handler vel mye om at vi har samme ambisjonsnivå og noenlunde de samme målene med hva vi vil få til eller bli når vi blir store. Også er vi veldig flinke til å snakke sammen. Også har vi lært oss å drepe ideene til hverandre uten at den andre merker det, noe som sparer oss for mye tid på feil ideer. Og ikke minst, for å kunne krangle så busta fyker må man også være flink til å si jeg elsker deg ofte nok. Og det er vi.