Good Morning hanker inn 5 kreatører og utviklere

Good Morning har flere spennende prosjekt på blokka i det nye året, og ruster opp med både kreatører og utviklere.

81708 3702b original
Fra venstre: Gjermund Norderhaug, Erik Riber-Mohn, Tobias Goulden Schultz, Martin Abbedissen Fauskanger og Mateus Porto Hopland. Foto © Good Morning

Good Morning har flere spennende prosjekt på blokka i det nye året, og ruster opp med både kreatører og utviklere.

– Vi har alltid hatt troen på tech og kreativitet i tett samspill. At Kygo Life ble nominert til årets nettside i 2016 av Awwwards, er et bevis på det funker. Derfor faller det oss nå også naturlig å styrke begge disse områdene med talentfulle, unge folk, forteller byråleder Eirik Fjellaksel.

Kreatørteam fra Anti

Mateus Porto Hopland (24) og Martin Abbedissen Fauskanger (23) har tidligere vært i Anti, men er nå i god gang med nye oppgaver hos Good Morning.

– Good Morning skiller seg ut med at de tenker kommunikasjon på annen måte enn tradisjonelle byråer. De er ekstremt godt rustet for å levere fremtidsrettede løsninger, og vi gleder oss til å bli med på utvikle og jobbe i et slikt positivt miljø. Å daglig få jobbe med inspirerende mennesker, er virkelig en god start på året for oss, sier Mateus P. Hopland.

Digitalt trekløver

I tillegg til nytt kreatørteam, henter byrået også inn et trekløver fra Westerdals Interaksjonsdesign som praktikanter: Tobias Goulden Schultz, Erik Rieber-Mohn og Gjermund Norderhaug.

– Vi kom i en heldig situasjon hvor vi kunne velge blant de aller beste bedriftene i bransjen. Vi valgte Good Morning av en rekke grunner, men hovedsaklig fordi de fokuserer på håndverk og kvalitet og deltar i flere internasjonale konkurranser. Good Morning tenker mye på hva som ligger i fremtiden og har tydelige ambisjoner, det er tiltrekkende for rastløse hoder som vil utforske nysgjerrigheten og sikre fremtiden, sier Tobias.

Fjellaksel er godt fornøyd med å kapre de tre utviklerne og de er allerede i full jobb i Nedre Vollgate.

– Den digitale utviklingen skjer raskere enn noen påberope seg å fatte. Det må vi alltid være ydmyke på, og setter derfor pris på friskt blod og et nytt par øyne i Good Mornings utviklingsavdeling. Tobias, Erik og Gjermund skal få bryne seg på UX, programmering og interaksjonsdesign og vi gleder oss til se hva de vil levere sammen med våre kreatører, forteller han.


Annonse: