Holm setter snuta Pol-over

Anders Arnoldsen Holm melder overgang til POL fra Kitchen Reklamebyrå.

87575 93140 original
Anders Arnoldsen Holm får nytt arbeidssted i POL og ny partner i Thea Emanuelsen.

Noen reiser begynner med at andre tar slutt. Rett før sommeren ble det klart at POL-teamet Thea og Aleksander skulle bli til Thea, og dermed begynte jakten på en ny makker. En jakt som endte på best mulig måte, for denne uken ønsket Thea og POL velkommen til Anders Arnoldsen Holm, som dermed melder overgang fra Kitchen Reklamebyrå.

– Å finne en ny partner er ingen enkel prosess. Det er fryktelig mye som skal stemme, men da Anders dukket opp falt det meste på plass. Nå gleder jeg meg til en ny partnerhverdag!, sier Thea Emanuelsen i POL.

– Anders er en perfekt blanding av dyktig og nysgjerrig, og har bøttevis med erfaring som skal komme godt med i en ny POL-hverdag. Det ble ingen innkjøringsperiode, men masse å gjøre fra dag en, den aller beste måten å komme i gang på, sier Monika Augustsson, daglig leder i POL.

– Jeg har hatt fire veldig fine år i Kitchen, men da muligheten for å komme til POL dukket opp, så kunne jeg rett og slett ikke takke nei. POL er det byrået jeg har vært mest misunnelig på arbeidene til de siste årene, så det er med en blanding av ære og frykt – det burde finnes et ord for denne blandingen – at jeg setter meg ned ved siden av Thea og resten av gjengen her, sier Holm.