Kommunikasjonsrådgiver til McCann

Janne Espevalen har begynt som kommunikasjonsrådgiver i McCann Reklamebyrå.Hun får ansvar for kunder som blant annet NetCom, og har allerede rukket å få en kampanje på lufta for deres Mobile Bredbånd. Espevalen kommer sist fra stillingen som markedsdirektør i Get, og har tidligere jobbet som marketingsjef i ICA og leder for markedskommunikasjon i Telenor Privat.
– Det klart at Janne vil tilføre oss verdifull erfaring fra annonsørsiden, sier Marit Høvik Hartmann, daglig leder i McCann reklame.

– Hun vet mye om hvordan det oppleves å være kunde, og dét er nyttig for oss å få større innblikk i. Samtidig nyter vi godt av hennes markedsføringskompetanse innen ulike bransjer, og hennes stødige blikk for hva som er god og hva som er dårlig kommunikasjon, uavhengig av kanaler. Hun har høye ambisjoner på vegne av våre oppdragsgiverne og reklamefaget, og det passer godt inn i McCann-kulturen, legger Høvik Hartmann til.

– Etter nærmere 13 år som kunde er det spennende å få prøve seg på den andre siden av bordet. Jeg har vært kunde hos McCann i flere omganger, hvor jeg har erfart og opplevd et kundevennlig byrå som balanserer det strategiske og det kreative arbeidet på en god måte. Derfor var det ekstra hyggelig å få en mulighet akkurat i McCann, sier Janne Espevalen.


Annonse: