Flere morgenfugler

Good Morning starter det nye året friskt med tre nye hoder som allerede er på plass.

55430 a6d04 original
Rigget for en enda bedre morgendag: Michael Ba Luong, Thomas Nordahl og Jan Petter Fredstad. Foto: Good Morning

Først ut er front-end utvikler Thomas Nordahl som kommer fra Try/Apt, hvor han har jobbet i syv år.

– Han har derfor en uvurderlig erfaring som kommer godt med på veien videre. Thomas er i tillegg til å lage kode veldig flink til å lage musikk. På fritiden er han nemlig vokalist i bandet Midi Mantra. Dermed er altså underholdingspakka for årets julebord allerede på plass, forteller byråleder Eirik Fjellaksel.

Nestemann ut er designer Michael Ba Luong som har reist helt fra Los Angeles.

– Den meget formsterke designeren kommer opprinnelig fra Danmark og Vietnam, og tilfører med det en økning i kulturell kapital i sjappa på opp mot 100 prosent, kommenterer Fjellaksel.

Sist, men ikke minst: Jan Petter Fredstad starter som rådgiver og konsulent og kommer fra stillingen som Executive Producer i SBS Discovery AS.

– Han vil være sentral i den videre oppbyggingen av Good Morning og vil sammen med resten av ledergruppa stake veien ut mot nye høyder. Og det passer jo godt siden han har jobbet med blant annet «71 grader nord» i en årrekke.

– Disse ansettelsene vil gjøre oss enda bedre rigget for de etterhvert ganske så komplekse kommunikasjonsutfordringen som lurer bak morgensola, avslutter Fjellaksel.