Tonje Jæger fra SDG til Dinamo

Hun kommer fra stillingen som kreativ leder i Scandinavian Design Group. Nå er Tonje Jæger ny seniorrådgiver i Dinamo Design.

86607 4eb65 original
Tonje Jæger feirer ansettelsen som seniorrådgiver i Dinamo Design.

Jæger skal styrke Dinamo Designs rådgiverkompetanse, i tillegg til å arbeide for økt designfaglig samarbeid og utvikling på tvers av fagavdelingene i Dinamo.

– Tonje har vært øverst på ønskelisten vår lenge. Hun bringer med seg solide seniorkrefter innenfor strategisk arbeid og konseptutvikling, som er essensielt for vår satsing på design og identitet i et tverrfaglig kommunikasjonshus. Hun er et høyst sjeldent talent som både kundene våre og Dinamo som byrå kommer til å nyte godt av, sier kreativ leder i Dinamo Design, Simen Grankel.

Nå takker Jæger for seg som kreativ leder i Scandinavian Design Group, hvor hun også har sittet i ledergruppen.

– Stolt og litt nervøs

– Jeg har hatt fem utrolig fine år i SDG, og var på ingen måte på utkikk etter ny jobb. Men da Simen tok kontakt og forklarte hva Dinamo hadde i tankene skjønte jeg kjapt at dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Her får jeg en rolle som ikke finnes i andre kommunikasjonsbyråer, og som også viser hvor sentral designsatsingen er i Dinamo. Jeg er både stolt og litt nervøs over tilliten jeg har fått, sier Jæger.

Administrerende direktør i Dinamo, Hølje Tefre, er godt fornøyd med å ha fått Jæger på plass.

– Dette er veldig hyggelig. Særlig med tanke på Dinamo Designs arbeid med visuelle identiteter og kommunikasjon, hvor de gode idéene, konseptene og strategiene er avgjørende, styrker vi oss definitivt når vi nå får Tonje med på laget, sier Tefre.