Tre til PR-operatørene

Byrået blir tre medarbeidere større med en prosjektleder, en rådgiver og en tekstforfatter.

87542 350b2 original
Rådgiver Steinar Daltveit, prosjektleder Marie Berge og tekstforfatter Troels Mathisen.

Byrået henter inn Marie Berge som prosjektleder. Hun har tidligere vært prosjektleder i Mediaplanet, der hun jobbet med innholdsmarkedsføring for bedriftsmarkedet. I tillegg har hun erfaring fra markedsavdelingen i Morgenbladet, og hun har master i Medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

Troels Mathisen blir en av PR-operatørenes nye rådgivere og er foreløpig tilknyttet byrået på prosjektbasis. Tidligere jobbet han som informasjonssjef i Stiftelsen Organdonasjon, og han har også vært journalist og foredragsholder. Troels’ bakgrunn er bachelor i kommunikasjonspsykologi og medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

PR-operatørene får også en ny tekstforfatter i Steinar Daltveit. Han er utdannet sivilingeniør i Industriell Økonomi fra NTNU og har erfaring med både journalistikk og markedsføring.

Får i pose og sekk

Samtidig som PR-operatørenes nye forsterkninger bringer med seg journalistisk kompetanse, har alle tre kunnskap og erfaring innen markedskommunikasjon.

– Marie, Troels og Steinar tenker redaksjonelt samtidig som de forstår det kommersielle aspektet. Jeg gleder meg til å se dem bistå kundene våre med nye impulser og energi, sier byråleder Petter Thorendahl.