M.A.D (Music-Art-Design)

Oslo Fashion Week avsluttes i år på DogA med motevisning, performance, konserter og fest i samarbeid med Smuglesning.no.

På programmet står motevisning fra Anti-Sweden og performance fra den LA-baserte kunstfotografen Marie Kristiansen. Musikk fra DJ Mike Simonetti (New York), labelboss for den fasjonable Italians Do It Better-labelen. Konserter fra F.A.C.E. og Nils Bech + live overraskelser!

Program:
Marie Kristiansen: FLAWLESS "Women on the verge of a nervous breakdown" kl 20.00
I samarbeid med dansere og musikere presenterer Marie Kristiansen en performance med utgangspunkt i sine kunstfoto. Fotografen inviterer deg inn i et surrealistisk univers basert på drømmer, fordommer og redsel. Musikken er skrevet og fremføres av Carmen Hillestad, og vil være bindeleddet mellom mediene. Målet er å skape en interaktiv 3D-opplevelse med kvinner i fokus.
www.mariekristiansen.com

Anti Sweden: True Norwegian Black Denim kl 21.00
Anti Sweden har startet året med å selge sine sorte jeans hos 10 Corso Como i Seoul. På M·A·D blir det vist sort denim som garantert får söta bror til og snu seg i graven. Visningen akkompagneres av Runhild Gammelsæter´s urovekkende og ekstreme vokal somgaranterer en unik og mørk opplevelse.
www.antisweden.no

M•A•D party kl 22.00

DJ MIKE SIMONETTI (Italians Do It Better/US)
http://www.myspace.com/italiansdoitbetterrecords

NILS BECH
http://www.myspace.com/nilsbech

F.A.C.E. (loves you) (Beatservice/NO)
http://www.myspace.com/facelovesyou

Tid: Lørdag 20. februar, kl 20:00.
Sted: DogA, Hausmannsgate 16
CC. Kr 100,-

Kontaktperson for arrangementet er: Anne Cecilie Bodin Larsen / tlf: 932 30 796

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.