Frokostseminar om video i markedsføringsmiksen

Igjen har vi i 23 gleden av å invitere til frokostseminar om video i markedsføring. Denne gangen får du innsikt i video marketing i tre vidt forskjellige organisasjoner.

Bak hvilken som helst organisasjon — offentlig, politisk, uavhengig eller privat — ligger det gode historier. Video er nøkkelen til å dele disse historiene og dermed også skape merverdi. Fordi video er verdiskapende og et bevist effektivt virkemiddel innen content marketing.

Denne gangen får vi få innsikt i hvordan organisasjoner i Skandinavia bruker video marketing som et viktig element i deres markedsføring. Vi får blant annet høre om da Aarhus Universitetshospital sendte live video fra innsiden av en menneskekropp og hvordan det omstridte politiske partiet Alternativet har integrert engasjerende og hjemmelaget videobruk med tradisjonell kampanjekommunikasjon.

Ikke minst får vi besøk fra den norske regjeringen som har brukt video i lang tid. Du får høre mer om hvordan Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) bistår og rådgir departementene i målrettet bruk av video og nett-tv.  Lars Svanberg Jakobsen som er tjenesteansvarlig for Nett-TV og videoproduksjon i DSS vil fortelle mer om hvordan de jobber med video for de ulike departementene, med utgangspunkt i Dialogkonferansen som arrangeres av Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet. 

Dørene åpner kl 08:00 til frokost og programmet starter kl 08:30. Velkommen til videoinspirasjon og frokost!

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.