Shortlist Party i Cannes

Tradisjonen tro arrangerer Kreativt Forum shortlistfest ved strandkanten.

Som i fjor, året før og så lenge vi kan huske har Kreativt Forums shortlistparty i Cannes foregått på Plage Waikiki, bittelitt utenfor allfarvei på 12 Boulevard du Midi Jean Hibert. Så også i år. 

I år har vi fått med oss Patchwork på laget, og i den forbindelse vil de sette i gang en aldri så liten konkurranse. Les mer under.

Velkommen skal dere være!

Brenner du for en god sak? Gi oppgaven til Patchwork!

Har du en spennende brief eller en idé for hvordan du eller din merkevare kan gjøre en aktivitet i veldedighetens ånd, stiller Patchwork både kreative hoder og sitt produksjonsteam til rådighet. Innenfor de 100.000,- ønsker byrået å by på timer innenfor alt fra idé og konsept til produksjon av tekst, bilder og video. Mulighetene er mange, kun fantasien setter grenser. Det viktigste er å vise et brennende ønske om å sette fokus på en god sak eller en veldedig organisasjon. 

Send inn brief innen 10. juni

Brett opp ermene og send inn årets vinnerbrief. Innsender av briefen kan være en hvilket som helst merkevare som ønsker å gjøre en aktivitet for et veldedig formål, eller en organisasjon som i seg selv driver veldedig arbeide. Både byråer og annonsører er velkomne til å delta.

Den mest spennende briefen vil bli annonsert under Kreativt Forums shortlistfest 22. juni under Cannes Lions. Arbeidet blir igangsatt etter sommerferien. 

Søknadsfrist: 10. juni. 

Brief sendes til: merethe@patchworkgroup.comKommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.