Webdagene: Størst i Norden

Siden 2006 har Webdagene vokst til å bli Nordens største konferanse innenfor digital kundeopplevelse. I oktober åpner Netlife Research dørene for 12. gang. Det ventes ca. 1200 deltakere til to dager med tilbakeblikk på Internett uten nostalgi og fremtidsblikk uten hype.

For å forstå hvor vi skal med digitaliseringen, må vi forstå hvor vi kommer fra, og reflektere over hva vi gjør i dag. Under Webdagene kan alle som jobber med  web og digitale flater ta en fot i bakken og se utviklingen i perspektiv som grunnlag for å stake ut veien videre, i et program hvor teknologievangelisering må vike for fokus på bruker- og kundeopplevelse. 

Konferansen går i Oslo Spektrum 18. – 20. oktober 2017. Den er også en festival – en konferanseform som Netlife Research introduserte i 2014. Foredragsholderne er fra inn- og utland, og inkluderer Gerry McGovern (som har fått toppscore fra konferansedeltakerne tidligere år), Cheryl Platz fra Microsoft, Håkon Moslet fra NRK P3 og Louise Fuchs fra Schibsted Media Group. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.