Her er årets FUSHION-program!

Som en naturlig og viktig videreutvikling av OSLO RUNWAY og COLLECTIVE Art Festival finner FUSHION sted for første gang 28-30 august. Her redefineres de tradisjonelle moteukene og kunstmessene med å kaste lys over de nye dialogene og samarbeidene mellom mote og kunst. Årets program består av en sterk miks av etablerte og «up and coming» merker, designere og kunstnere.

– Vi har jobbet på spreng med FUSHION og er stolte over å kunne presentere et fantastisk spennende program 28.-30. august. For både OSLRW og Collective er FUSHION en naturlig videreutvikling hvor vi redefinerer de tradisjonelle mote og kunst plattformene og sammen våger å gå nye veier som følger nye tider. Vi gleder oss veldig til å lansere FUSHION med motevisninger og presentasjoner, kunstutstillinger, eventer, lanseringer og fester i god festivalånd, som både er inspirerende og bransjebyggende, sier Ditte Kristensen, grunnlegger av Oslo Runway og FUSHION.

FUSHIONs hovedlokasjon er YOUNGS ved Youngstorget hvor det blir motevisninger og presentasjoner, utstillinger, eventer, spennende TALKS gjennom dagen og fester på kvelden alle de tre dagene. I tillegg har FUSHION-festivalen også et omfattende program rundt omkring i hele Oslo sentrum, i gallerier, på kjøpesentre, gateplan og til og med i private hager. Programmet er gratis og åpent for alle på YOUNGS, med påmelding til festene gjennom www.fushionoslo.com. Det meste av programmet rundt i sentrum er også åpent for alle.

– I USA har motebransjen inntatt Miami Art Basel og bruker det som sin «nye platform for moteformidling.» De tradisjonelle visningsplattformene sliter og nye plattformer som Something By the Water, Complex Con, Reference i Berlin og Chart i Danmark har alle hatt stor suksess på kort tid. Samlet under FUSHION-paraplyen står vi sterkere og kan engasjere både konsumer og bransje bredere, avslutter Hilde Pettersen Reljin, grunnlegger av COLLECTIVE og FUSHION.

Fullstendig oversikt over hele programmet finnes her.

 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.