Creativity First

Creativity First er Kreativt Forums årlige konferanse som belyser verdien av kreativitet og hvordan kreativitet kan fungere som et virkemiddel til å oppnå verdiskaping.

Arrangeres av Kreativt Forum

Rectangle 553

Reduserte priser i en tid med Covid-19!

Vi tror kompetanseheving er viktig - selv i utfordrende tider. Og tilbakemeldinger sier det fortsatt er behov for motiverte medarbeidere fremover. Derfor ønsker vi å gjennomføre.

Vi reduserer kostnadene til et minimum uten at det påvirker det faglige innholdet. Ved å droppe f.eks. lunsj, profilering og andre kostnader, kan vi tilby reduserte priser. Vi vil også gi deg valget mellom å være være fysisk tilstede eller se online.

Vi forholder oss selvsagt til myndighetenes anbefalinger til enhver tid. Håper vi sees!

Noen nøkkeltall fra i fjor

 • 350+ deltakere 98% var fornøyde, 91% ønsker å delta igjen

Noen av bransjens fremste forelesere snakker om verdien av kreativitet.

 • Orlando Wood 2

  Orlando Wood

  Chief Innovation Officer, System1Group

 • Katrina Stirton Dodd

  Katrina Stirton Dodd

  Editor at Large, Contagious

 • George Wyndham photo

  George Wyndham

  Writer and Editor, Contagious

Program for 2020 oppdateres fortløpende.

Program

12:00–17:00 (dørene åpner 11:30)

 • Addressing the Crisis in Creative Effectiveness

  Lemon grid1

  The advertising brain has stopped working properly. It has lost its power to persuade, its ability to make people feel and its talent to entertain. This presentation offers both a diagnosis and a cure. It will challenge how you think about advertising. It will challenge how you think, full stop.

  Speaker: Orlando Wood, Chief Innovation Officer, System1 Group

 • Digital Reboot

  Red lights in line on black surface 158826

  For all its promise, our digital technology has overdelivered on all the wrong KPIs. Shady programmatic. Insecure data. Privacy concerns. Obfuscation and complexity. We’re getting digital wrong and it’s time for hard reset. As good digital stewardship becomes crucial to every brand’s reach and reputation, we’ll ask what it takes to get it right.

  Speaker: Katrina Stirton Dodd, Editor at Large at Contagious

 • Det beste fra Cannes Lions 2020

  Cannes Deconstructed

  Contagious sitt analyseteam har vært i Cannes og gjort et dypdykk i verdens beste arbeider innen kreativ kommunikasjon. Her får du vite alt om de viktigste trendene og innovative løsningene, hvilke strategier som lå til grunn og hvorfor det gikk som det gikk. Innsikten i analysen er basert på pressekonferanser, seminarer, intervjuer med jurypresidenter, møter med annonsører og samtaler med menneskene bak de prisbelønte arbeidene.

  Speaker: George Wyndham, Editor at Contagious

 • 3 prisvinnende arbeider fra Skandinavia

  Scandinavian inspiration

  Hør fra de som står bak noen av de mest innovative og kreative arbeidene som kommer ut av den skandinaviske regionen. De deler innsikten bak kampanjene og hva de gjorde for å oppnå de fantastiske resultatene.

  Case 1
  : Norge -

  Case 2
  : Danmark -

  Case 3
  : Sverige -

Om Creativity First

Creativity First er Kreativt Forums årlige konferanse som belyser verdien av kreativitet og hvordan kreativitet kan fungere som et virkemiddel til å oppnå verdiskaping. Creativity First skal være Norges viktigste arena for faglig påfyll og gode diskusjoner for alle som jobber med kreativ kommunikasjon. Programmet er utviklet i samarbeid med Contagious London og byr på internasjonale forelesere og inspirerende foredrag du ikke finner andre steder.

For at vi som bransje bedre skal forstå hvordan vi kan utnytte kreativitetens potensiale, er gode arenaer som Creativity First viktig. Jeg hadde stort utbytte av konferansen og oppfordrer alle som jobber med markedsføring til å delta.
Ole Andre Skarbøvik
Ole Andrè Skarbøvik Commercial Director, RiksTV
Creativity First er uten tvil vel anvendte timer! Tettpakket, velfylt og med et spenn i foredragsholdere som var passe bredt til at alle med interesse for kreativ kommunikasjon garantert vil få påfyll til samtaler rundt bordet på jobben.
Janne Brenda Lysø
Janne Brenda Lysø Kreativ Leder, POL
Creativity First er første prioritet innen mylderet av konferanser og foredrag. Flott agenda med spennende foredragsholdere, som setter kreativitet innen marketing og kommunikasjon først. Vi sees der!
Kristian Schøning smfb
Kristian Schøning-Kristiansen CEO, SMFB
Creativity First 10
Creativity First 11
Creativity First 13
Creativity First 14
Creativity First 5
Creativity First 16
Creativity First 15
Creativity First 12
Creativity First 9
Creativity First 8
Creativity First 6
Creativity First 4
Creativity First 3
Creativity First 2
Creativity First 1

Det blir raskt fullt!

Kjøp billett nå så sikrer du deg en plass.

En stor takk til våre partnere

 • Bring 1
 • Width 396 1