Creativity First 2021

I år blir Creativity First gjennomført som flere frokostwebinarer fordelt utover høsten. Tema for webinarene vil være endringene etter pandemien. Creativity First er Kreativt Forums årlige konferanse som belyser verdien av kreativitet og hvordan kreativitet kan fungere som et virkemiddel til å oppnå høyere verdiskaping.

Arrangeres av Kreativt Forum

Creativity first 2021 toppbilde v2

I år blir Creativity First gjennomført som flere frokostwebinarer fordelt utover høsten. Tema for webinarene vil være endringene etter pandemien.

Noen av bransjens fremste forelesere snakker om verdien av kreativitet og hvordan kreativitet fungerer som et virkemiddel til å oppnå høyere verdiskaping.

Følg med på KF-nyhetsbrev eller se KF-kalenderen for mer info om de ulike frokostwebinarene.

Om Creativity First

Creativity First er Kreativt Forums årlige konferanse som belyser verdien av kreativitet og hvordan kreativitet kan fungere som et virkemiddel til å oppnå verdiskaping. Creativity First skal være Norges viktigste arena for faglig påfyll og gode diskusjoner for alle som jobber med kreativ kommunikasjon. Programmet er utviklet i samarbeid med Contagious London og byr på internasjonale forelesere og inspirerende foredrag du ikke finner andre steder.

For at vi som bransje bedre skal forstå hvordan vi kan utnytte kreativitetens potensiale, er gode arenaer som Creativity First viktig. Jeg hadde stort utbytte av konferansen og oppfordrer alle som jobber med markedsføring til å delta.
Ole Andre Skarbøvik
Ole Andrè Skarbøvik Commercial Director, RiksTV
Creativity First er uten tvil vel anvendte timer! Tettpakket, velfylt og med et spenn i foredragsholdere som var passe bredt til at alle med interesse for kreativ kommunikasjon garantert vil få påfyll til samtaler rundt bordet på jobben.
Janne Brenda Lysø
Janne Brenda Lysø Kreativ Leder, POL
Creativity First er første prioritet innen mylderet av konferanser og foredrag. Flott agenda med spennende foredragsholdere, som setter kreativitet innen marketing og kommunikasjon først. Vi sees der!
Kristian Schøning smfb
Kristian Schøning-Kristiansen CEO, SMFB
Creativity First 10
Creativity First 11
Creativity First 13
Creativity First 14
Creativity First 5
Creativity First 16
Creativity First 15
Creativity First 12
Creativity First 9
Creativity First 8
Creativity First 6
Creativity First 4
Creativity First 3
Creativity First 2
Creativity First 1

En stor takk til våre samarbeidspartnere

  • Bring 1
  • Width 396 1