Creativity First 2024: Kreativ intelligens

18. september inviterer vi til konferansen Creativity First med temaet Kreativ intelligens. Norges eneste fagdag med fokus på kreativitetens rolle i markedsføringen.

Arrangeres av Kreativt Forum

Kreativitførst

Kreativ intelligens er årets tema for Creativity First, den eneste fagdagen

med fokus på kreativitetens rolle i markedsføringen. Vi ønsker å fremheve det menneskelige aspektet i prosessen, både med og uten teknologi. Kunstig intelligens er her for å bli, men det gjør det enda viktigere å styrke vår kreative intelligens. Vi skal dykke ned i alt fra kreative samarbeid og beslutningsprosesser og nudging til konkrete eksempler på vellykkede kampanjer.

Deltakerne vil få inspirasjon, nye idéer og konkrete verktøy de kan bruke i sitt eget arbeid.

Noen nøkkeltall fra tidligere:

 • 350+ deltakere 98% var fornøyde, 91% ønsker å delta igjen

Program

Vi gjør oppmerksom på at deler av konferansen holdes på engelsk

 • Contagious Creativity - Katrina Dodd, Senior strategist and Editor at large, Contagious

  Katrina Stirton Dodd

  Med Contagious Creativity får du servert de skarpeste kampanjene fra alle verdenshjørner. Katrina Dodds eklektiske utvalg trekker på det nyeste arbeidet som er omtalt i Contagious IQ, og representerer et bredt spekter av kategorier, markeder og kreative utfordringer. I denne sesjonen er fokuset på å levere inspirasjon med solid støttet av innsikt, resultater og overførbare lærdommer. Målet er å gjøre deg misunnelig, men også smartere.

  Du vil lære:

  - Inspirasjonen og innsiktene som ligger til grunn for hver kampanje.

  - Katrina Dodd og Contagious sin vurdering av hvorfor de fungerte, hvorfor de verdsetter dem, og hva som virkelig fikk dem til å tenke.

  - De overførbare lærdommene som kan brukes på andre kategorier og utfordringer.

  - Nye måter å takle kjente problemer på.

 • Westerdals for voksne LIVE: Anders Muurman Holm m/gjester

  Skjermbilde 2024 06 07 kl 14 37 53

  I tillegg til å være fjorårets æresprisvinner og en fabelaktig kreatør, er Anders Muurman Holm programleder for podcast-serien Westerdals for voksne. Vi har gleden av å være vertskap for høstens sesongpremiere live på Vulkan Arena under Creativity First. Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve podcastens reise fra hodetelefonene dine til scenen på Vulkan Arena. Anders Muurman Holm vil ta et dypdykk i påvirkning:

  "Faget vårt er ikke «15 sekunder tvunget OLV med buskap fra start». Faget vårt er påvirkning. Sesong to av Westerdals for voksne handler om hvordan vi påvirker, helt konkret. Det blir dritspennende!" sier Muurman Holm.

Programmet oppdateres fortløpende.

Om konferansen

Creativity First er Norges viktigste arena for faglig påfyll og gode diskusjoner for alle som jobber med kreativ kommunikasjon og markedsføring.

Creativity First er Kreativt Forums årlige halvdagskonferanse som belyser kreativitetens rolle i verdiskapingen. Programmet er utviklet i samarbeid med Contagious London og byr på internasjonale forelesere og inspirerende foredrag du ikke finner andre steder.

For at vi som bransje bedre skal forstå hvordan vi kan utnytte kreativitetens potensiale, er gode arenaer som Creativity First viktig. Jeg hadde stort utbytte av konferansen og oppfordrer alle som jobber med markedsføring til å delta.
Ole Andre Skarbøvik
Ole Andrè Skarbøvik Commercial Director, RiksTV
Creativity First er uten tvil vel anvendte timer! Tettpakket, velfylt og med et spenn i foredragsholdere som var passe bredt til at alle med interesse for kreativ kommunikasjon garantert vil få påfyll til samtaler rundt bordet på jobben.
Janne Brenda Lysø
Janne Brenda Lysø Kreativ Leder, POL
Creativity First er første prioritet innen mylderet av konferanser og foredrag. Flott agenda med spennende foredragsholdere, som setter kreativitet innen marketing og kommunikasjon først. Vi sees der!
Kristian Schøning smfb
Kristian Schøning-Kristiansen Direktør for strategi og merkevare

En stor takk til vår samarbeidspartner

 • Bring 1