Green Camp 2023

En samlet kommunikasjonsbransje inviterer til Green Camp med fokus på bærekraft og kommunikasjon. Konferansen arrangeres 1. juni og ledes av konferansier Jenny Skavlan.

Arrangeres av Kreativt Forum

Green Camp banner

Green Camp er en bærekraftskonferanse med fokus på kommunikasjon og samarbeid. Gjennom en hel dag vil du få muligheten til å lære av bransjeeksperter og få verdifull kunnskap om hvordan 
du kan bidra til en bærekraftig utvikling. Vi håper du vil være med oss på denne lærerike dagen og bidra til å fremme en mer bærekraftig fremtid.

Green Camps visjon er å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Vi tror at gjennom å dele kunnskap, inspirasjon og verktøy med deg som jobber med kommunikasjon av bærekraft, kan vi bidra til å skape en positiv forandring i samfunnet. Vi jobber for at Green Camp kan være en viktig møteplass og et sted for samarbeid med et felles mål om å nå FNs bærekraftsmål.

Vi har stor tro på at det er samarbeid som må til for å løse alle oppgavene vi står foran.

Green Camp 2022 ble en møteplass og et rom for læring, og mange applauderte initiativet. Ambisjonene er ikke lavere i år. For første gang i Norge vil en samlet kommunikasjonsbransje stille seg bak et slikt initiativ. Kreativt Forum, Kommunikasjonsforeningen og Markedsføringsforeningen i Oslo og Markedsforbundet, alle foreninger som jobber med kommunikasjon og markedsføring, vil nå jobbe sammen for å utvikle Green Camp videre.

Program:

Årets program er under arbeid, men vi kan allerede nå røpe at Jenny Skavlan er konferansier, Gustav Martner (Green Peace), Linda Nordgren (Oatly), Anne Grethe Henriksen (Svanemerket), Marius Eriksen (Pol), Monica Solberg (Posten), Hans Petter Hübert og Line Straxrud Eriksen (Holzweiler), Geir Paulsen (GS1) og Siri Kristiansen (Siri og de gode hjelperne, Radio Norge).

Mer informasjon: www.greencamp.no