KF-Frokost: Why insights from outsiders are good for creativity  

På dette frokostwebinaret vil Erika Brenner dele sine erfaringer om hvorfor kreativitet trenger innsikt fra utenforstående og de forskjellige måtene du kan utnytte mangfoldet i teamene dine for å avdekke bedre innsikt og få et kreativt konkurransefortrinn. Webinaret er på engelsk og gratis for alle KF-medlemmer.

Arrangeres av Kreativt Forum

Outsight
  • Get a competitive edge with an outsider's perspective

Erika Brenner er en markedsfører som har jobbet i flere år som planner og innsiktsleder både på byrå- og kundesiden. Hun er født i Brasil, bodd åtte år i Kina og er nå inne på sitt fjerde år i Norge. Med all flyttingen rundt i verden har hun måttet forklare lokale reklame- og markedsføringsteam verdien hun kan tilføre det kreative teamet ved å ikke være lokal.

På dette frokostwebinaret vil Erika dele viktige årsaker til at kreativitet trenger utenforstående og de forskjellige måtene du kan utnytte mangfoldet av perspektiver i teamene dine for å avdekke dypere innsikt og få et kreativt konkurransefortrinn.

Hvem bør delta?

Alle som jobber med strategi, kreativitet eller forbrukerinnsikt i et byrå eller på klientsiden.

Foredragsholder:

Erika Brenner er en erfaren kreativ strateg fra Brasil / Østerrike, som siden 2018 har bodd i Norge og utforsket forbrukerinnsikt hos Helly Hansen. Før det har hun bodd i Kina i nesten et tiår og jobbet som planner i internasjonale kreative byråer som BBH, JWT, TBWA og Publicis, for å nevne noen. Nylig har hun også skrevet om å se på verden "from an outsiders perspective" på theoutsights.com og hun deler sine daglige tanker på Instagram @TheOutsights.

  • Erika brenner

    Erika Brenner

    Insight Manager, Helly Hansen

Meld deg på / kjøp billett her:

Alle som vil delta må registrere seg. Enn så lenge må alle fylle ut firmaadresse (selv om du er KF medlem). Du får tilsendt en link dagen før webinaret starter.

På engelsk / Begrenset med plasser.

Vi gjør oppmerksom på at webinaret er på engelsk. Og at vi har begrenset med plasser. Meld deg på nå så sikrer du deg en plass. Webinaret blir lagt ut på KF sitt medlemsområde i etterkant.