Vinn kunden med bedre presentasjoner

Lær å formidle budskapet ditt på bare ti foiler, og hvordan det gir deg større mulighet til å lykkes i ditt neste kundemøte.

Arrangeres av Kreativt Forum

Vinn kunden med bedre presentasjoner
  • TEDxOslo kurset bygger på de samme grunnleggende prinsippene som har gjort TED til verdens mest anerkjente foredragsformat.

Gjennom en effektiv og praktisk rettet heldags workshop lærer du hvordan du løfter nivået på dine presentasjoner - og dermed dine kundemøter. På kurset jobber du med din egen presentasjon - den du holder i dag, men ikke er fornøyd med, den du har begynt på men aldri kommet i mål med, eller kanskje den du aldri får begynt på. Gjennom praktiske oppgaver og konkrete tilbakemeldinger tas du steg for steg fra den presentasjonen du holder i dag - til den presentasjonen du ønsker å holde.

Workshopen ledes av tekstforfatter Christoffer Leborg, mangeårig Speakers Coach i TEDxOslo, og bygger på de samme grunnleggende prinsippene som har gjort TED til verdens mest anerkjente foredragsformat.

Hva inneholder workshopen?

Du lærer å vinne kunden gjennom:

  • å finne ditt egentlige budskap
  • å velge de rette bevisene
  • å sikre relevans
  • å skape troverdighet
  • å formulere tekster med energi
  • å velge bilder som overbeviser
  • å tydeliggjøre din call to action

NB! Ta med deg PC og presentasjonen du vil jobbe med på kurset. Presentasjonen er enten en du har laget, men ønsker å forbedre, eller en du holder på med, men aldri blir ferdig med, eller en du må få laget, men aldri får begynt på.

Hvem bør delta?

Workshopen passer for ledere, rådgivere, plannere, prosjektledere, kreatører og andre med ansvar for å overbevise.

Jeg kan virkelig anbefale kurset; Vinn kunden med bedre presentasjoner. Foredragsholderen var flink til å formidle viktigheten av å finne kjernen i det du ønsker å si , og strukturen jeg lærte av han har jeg brukt i senere presentasjoner.
Kari Mette Gjertsen
Kari-Mette Gjertsen Bring

Begrenset med plasser!

Meld deg på nå, så sikrer du deg en plass.