Publicis Studio søker Produksjonsleder til vikariat

Ansatte A1 02916
Atriet A1 02730

Om stillingen

I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag, i et selskap med høy puls. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor faglig engasjement og nyskapende ideer blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø, med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget. Vi har fokus på karriereutvikling, så din faglige og personlige utvikling er i førersetet.

Vi er alltid åpne for nye ideer for hvordan ting kan gjøres bedre og dine tanker vil bety noe. Vi vil gi deg muligheten til å utvikle deg gjennom dyktige kollegaer, kurs, og tverrfaglige samarbeid. Publicis har også lansert programmet «Work your World» der alle ansatte får mulighet til å kunne jobbe på ett av Publicis sine kontorer rundt i verden, og «mobility» har høyt fokus i gruppen. Du får også oppleve våre sosiale lunsjer med mat fra kokkene på huset, sosiale tilstelninger, bordtennis- turneringer og turer, for å nevne noe.

Hos oss blir du en del av et internasjonalt miljø og et felleskap med ulike perspektiv og evner. Vi står sammen og spiller hverandre gode "en for alle, alle for en". Vi er forpliktet til prinsippet om like arbeidsmuligheter og til å skape et miljø med gjensidig respekt. Jo mer inkluderende og mangfoldige vi er, jo bedre blir arbeidet vårt!

Vi liker det flatt og her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior. Og ikke minst, vi liker å ha det moro på jobb!

Konkurransedyktige betingelser. Vikariat. Sentrale og moderne lokaler i Oslo sentrum.

Om deg

Til vårt 9 måneders vikariat ser vi etter deg som har erfaring fra produksjon av film og gjerne med fokus på sosial medier. Du vet at en god produksjon handler om kreativitet, kontroll og fleksibilitet. Som produksjonsleder i Publicis vil du få ansvar for praktisk planlegging og gjennomføring av produksjoner for noen av Norges -og Nordens, største merkevarer. Du vil holde i både store og små produksjoner, være en sentral person inn mot kunder samt holde oversikt over økonomi og fremdrift. Sammen med produsent utgjør du et kvalitetsteam som håndterer alle utfordringer.

 • Du sørger for prosjektflyt gjennom solid planlegging og gjennomtenkte planer
 • Du er god på økonomistyring
 • Du er god på koordinering av eksterne og interne resurser
 • Du har god kontroll på kundekontakter

Dine kvalifikasjoner

 • God på produksjon for sosiale medier
 • Erfaring fra større og mindre filmproduksjoner
 • Kompetanse på budsjetthåndtering
 • God til å legge planer, og gjennomføre dem
 • Liker -og er god til å ta ansvar
 • Komfortabel med store og små oppgaver
 • Har stor gjennomføringskraft
 • Er strukturert
 • Gode kommunikasjonsegenskaper

Om oss

Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger i kommunikasjonsbransjen, med 200 ansatte som jobber i byråene Starcom, Kitchen, og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har over 90.000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og sterke faglig innenfor våre kjerneområder strategisk kommunikasjonsrådgivning, markedsførings teknologi, kreativitet og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for «Power of One».

Flere ledige jobber

Oslo

fulltime

Søknadsfrist 21. juni

Prosjektstilling i digitalt design