Creativity First 2023: Kreativitet i krisetider

Creativity First er Kreativt Forums årlige konferanse som belyser verdien av kreativitet og hvordan kreativitet fungerer som et virkemiddel til å oppnå høyere verdiskaping. I år inviterer vi også til masterclass samme dag, for ytterligere faglig fordypning.

Arrangeres av Kreativt Forum

CF23 checkinbanner

Hold av dagen nå nå!

Endelig er Creativity First tilbake! Programmet oppdateres fortløpende! Husk å sette av datoen i kalenderen allerede nå.

Noen av bransjens fremste forelesere snakker om verdien av kreativitet og hvordan kreativitet fungerer som et virkemiddel til å oppnå høyere verdiskaping.

 • Katrina Stirton Dodd

  Katrina Dodd

  Editor at Large at Contagious

 • Goodwin

  Prof. Morten Goodwin

  Professor i A.I. ved Universitetet i Agder, CTO i AIVEO

Programmet oppdateres fortløpende.

Program

 • Creativity First: Kreativitet i krisetider

  Årets tema for Creativity First er Kreativitet i krisetider, og vi vil tilby et program som på ulike måter belyser ulike aspekter av tematikken, med både inspirerende og lærerike foredrag og panelsamtale.

  Som tidligere samarbeider Kreativt Forum med Contagious om programinnholdet, men nytt av året er at Contagious både vil levere foredrag og lede årets masterclass.

  Foreløpig program:

  Konferanse:

  • Cost-of-Living Creativity, Katrina Dodd, Contagious

  • AI som katalysator for kreativitet i krisetider, Morten Goodwin, Universitetet i Agder

  • Panelsamtale: Reklametretthetskrise

  Ytterligere program slippes fortløpende.

  Masterclass med Katrina Dodd, Contagious.

  Etter konferansen inviterer vi til masterclass med Katrina Dodd fra Contagious for et begrenset antall deltakere. Masterclassen vil i stor grad basere seg på konferansens program, og vi anbefaler derfor alle masterclass deltakere å også delta på konferansen for å få fullt faglig utbytte.

Om Creativity First

Creativity First er Kreativt Forums årlige konferanse som belyser verdien av kreativitet og hvordan kreativitet kan fungere som et virkemiddel til å oppnå verdiskaping. Creativity First skal være Norges viktigste arena for faglig påfyll og gode diskusjoner for alle som jobber med kreativ kommunikasjon. Programmet er utviklet i samarbeid med Contagious London og byr på internasjonale forelesere og inspirerende foredrag du ikke finner andre steder.

For at vi som bransje bedre skal forstå hvordan vi kan utnytte kreativitetens potensiale, er gode arenaer som Creativity First viktig. Jeg hadde stort utbytte av konferansen og oppfordrer alle som jobber med markedsføring til å delta.
Ole Andre Skarbøvik
Ole Andrè Skarbøvik Commercial Director, RiksTV
Creativity First er uten tvil vel anvendte timer! Tettpakket, velfylt og med et spenn i foredragsholdere som var passe bredt til at alle med interesse for kreativ kommunikasjon garantert vil få påfyll til samtaler rundt bordet på jobben.
Janne Brenda Lysø
Janne Brenda Lysø Kreativ Leder, POL
Creativity First er første prioritet innen mylderet av konferanser og foredrag. Flott agenda med spennende foredragsholdere, som setter kreativitet innen marketing og kommunikasjon først. Vi sees der!
Kristian Schøning smfb
Kristian Schøning-Kristiansen Direktør for strategi og merkevare