KF Frokost (medlem): Dialogmøte om offentlige anskaffelser

Sammen med vår samarbeidspartner Virke inviterer vi til nettmøte med advokat Anders Aasland Kittelsen om offentlige anskaffelser.

Arrangeres av Kreativt Forum

Kf frokost


Sammen med vår samarbeidspartner Virke inviterer vi til nettmøte med advokat Anders Aasland Kittelsen om offentlige anskaffelser.

Vi vil gjennomgå tips og triks for å forberede og skrive anbud. I tillegg vil vi ta opp spillerommet for kontakt med oppdragsgiver før, under og etter anbudskonkurranser, for å påvirke hva oppdragsgiver ber om og hvilke krav som stilles til anbudet.

Vi har satt av torsdag 15.april fra 9:00-10:00. Møtet gjennomføres på https://whereby.com/kreativtfo..., og det vil bli anledning til å komme med spørsmål. Send også gjerne eventuelle spørsmål på forhånd til anders.kittelsen@virke.no

Hvem er møtet for?

Møtet er relevant for rådgivere, byråledere, prosjektledere og andre som jobber med offentlige anbud. Møtet er åpent for alle medlemmer av Kreativt Forum

Påmelding

Møtet er gratis, men av logistikkhensyn ber vi om at du bekrefter deltakelse pr mail post@kreativtforum.no

Anders aasland kittelsen virke

Advokat Anders Aasland Kittelsen

Anders Aasland Kittelsen har bred erfaring med store og små kontrakter og offentlige anskaffelser. Han går regelmessig i retten, og holder en rekke kurs.

  • Virke logo