Forsikring mot de vanskelige tingene i livet

En kampanje fra HELP, laget av Schjærven, med Jakob Oftebro på regi.

Help

Når man tenker på advokater eller juridisk hjelp er det lett å tenke at det er forbeholdt de få, med mer penger enn man egentlig har bruk for. Men Advokatforsikring fra HELP sørger for at alle kan få advokathjelp når livet plutselig kaster motgang og trøbbel i din retning, uansett hvor stor lommebok du har. Det gir trygghet om at du kan komme deg gjennom livets tunge faser uten å miste nære relasjoner på veien. Vi har vel alle hørt om arveoppgjør som splitter familier eller et vanskelig brudd der barna blir skadelidende i midten. Men med HELP Advokatforsikring har du tilgang til 230 spesialiserte advokater innen privatlivets viktigste rettsområder.

Med denne kampanjen får du se eksempler på hva Advokatforsikring fra HELP kan hjelpe deg med som privatperson. Advokatforsikring kan hindre at familier blir splittet, at barn får en vanskeligere oppvekst og at familien påføres store sår. Du får juridisk bistand før problemet blir til en konflikt, før det går så langt at det ikke er noen vei tilbake. Du får hjelp til å finne en løsning alle kan leve med.

– Hovedoppgaven for disse filmene er å gjøre Advokatforsikring og HELP mer kjent for folk. For det er faktisk sånn at 8 av 10 av oss vil komme i en situasjon der vi trenger hjelp fra en advokat. Vi har valgt noen problemstillinger som dessverre er gjengangere og dermed også lett gjenkjennelig og jeg synes disse filmene klarer å formidle dette på en måte som treffer langt inn i hjerterota – sier markedssjef hos HELP, Cathrine Kaxrud.

– HELP er kunde både hos Schjærven Reklamebyrå og i konsernets mediebyrå ReMedia. Det gir fantastisk gode synergier og en effektiv gjennomføring. Å jobbe så tett sammen fra første strategiske tanke og idé og helt til levering, evaluering og rapportering mener jeg gjør oss til en bedre samarbeidspartner, sier rådgiver Bente Valøy Lindstad.

Andre involverte

C

Cathrine Kaxrud

Markedssjef i HELP