Kondomeriet «gjør det» igjen

5 år etter at de dekket bordet til fest, skal Kondomeriet igjen friste nordmenn til å slippe fantasien fri.

Kondomeriet

Sist tok vi for oss dessertbordet i forbindelse med Kondomeriets 30 års jubileum. Denne gangen er det resten av kjøleskapet som får kjørt seg. Bokstavelig talt.

Etter år med covid, karantener, økte renter og strammere økonomi er det lett å glemme viktige ting som nærhet og intimitet. De tingene som beviselig gjør oss gladere, mer avslappet og som får hjertet til å pumpe litt ekstra. De tingene som styrker forhold, både til våre partnere, men også til oss selv. Derfor påstår vi at det er viktigere enn noen gang å slippe fantasien fri. Ikke bare til spesielle anledninger, men også i hverdagen.

– Det er jo med en viss frykt når man lager en oppfølger til denne filmen, men mat er en fantastisk måte å kommunisere seksuell glede, lyst og pirring på, og samtidig kunne vise det på TV og i andre flater. Det fristet veldig med noen flere dager i studio hos Flambert, som er veldig dedikerte og som gjorde en fantastisk jobb på forrige produksjon, sier det kreative teamet i POL, Thea Emanuelsen og Anders Arnoldsen Holm.

Se filmen her.

Hos Kondomeriet er de svært fornøyde med resultatet.

– Vi tror på at å bryte barrierer, og å være mer åpen om egne fantasier, kan styrke parforholdet, gi mer tilfredsstillende sex og mer intimitet. Derfor gleder vi oss veldig til å vise denne oppfølgeren, det har vært en veldig morsom prosess og vi har laget en film som vi håper at skal gjøre det vanskelig å åpne kjøleskapet eller å stå ved kjøkkenbenken uten å tenke på oss, sier Hildur Agustsdottir, presseansvarlig i Kondomeriet.

Involverte byråer

1631370428851
Flambert Filmproduksjon
J

Jakob Anderson

Fotograf

J

Jens Ramborg

Fotograf

K

Kaja Rambæk

Food stylist

M

Monica Eidem

Food stylist

S

Sinan Vural

Online

Uhørt
Uhørt AS Etterarbeid
T

Thomas Trælnes

Klipp

S

Svein-Ketil Bjøntegård

Lyd

Jj8 R Ft W Yscm MN1 Rh M Ls Kcih Pu3 K1605888273396 200x200
Company3 Grade
T

Tyler Roth

Grade