Skandinaviske Leeds-fans hyllet legendariske Marcelo Bielsa med annonse i riksdekkende aviser

Heisholt Inc. hyller trenerlegenden Marcelo Bielsa med helsides annonser og postere i riksdekkende aviser.

Klassekampenx

For fotballfolket trenger ikke Marcelo Bielsa nærmere introduksjon. Den legandariske argentinske treneren er forbildet til Pep Guardiola og en rekke andre av dagens mest kjente trenere, men for Leeds-fansen har han en helt spesiell plass i hjertene deres.

Fredag 26. november var Bielsa gjest på Cupfinaleseminaret i regi av Norsk Fotballtrenerforening, og innimellom forelesninger og pressekonferenser tok trenerguruen seg tid til å møte 100 skandinaviske Leeds-fans. I tillegg ble han hyllet med store annonser i Klassekampen og Dagbladet, et initiativ fra Heisholt Inc.

– Da jeg fikk vite at Bielsa kom, tenkte jeg med en gang på at jeg skulle bruke mine kontakter slik at vi kunne takke legenden slik han fortjener. For noen dager siden la jeg ut på min twitter et spørsmål til Leeds-supporterne om hva de kunne tenke seg at vi sa til Bielsa fra dem, og responsen har vært helt crazy. Hundrevis av kommentarer hagler inn, og jeg har tatt en tverrsnitt av dem og komponert en hyllest til Bielsa i form av en poster, forteller Erik Heisholt.

Stort å komme i Yorkshire Evening Post

– Dette blir lagt ekstremt godt merke til i England, og Yorkshire Evening Post «rapporterte» fra møtet, noe som kommer til å blir ekstremt populært globalt blant Leeds-supporterne. Arbeidene mine har ført til omtale og intervjuer i Washington Post, Chicago Post og New York Post. Men for en Leeds-supporter blir det selvsagt ikke større enn å komme i Yorkshire Evening Post.

– Men vi håper jo aller mest at Bielsa selv synes dette er en fin gest og en verdig takk, avslutter Heisholt.

Stolthet, klokskap og verdighet

– Marcelo Bielsa har en legendestatus blant Leeds-fansen. Han brakte stolthet og underholdning tilbake til klubben, men også en klokskap og menneskelig verdighet alle satte pris på, sier Anders Palm, formann i LUSCOS, den skandinaviske supporterklubben til Leeds United.

– Han forsvant brått ut av klubben i starten av året, og det er mange Leeds-fans som skulle ønske de kunne fortelle ham hvor mye han betydde for klubben og for dem som mennesker, og nå hadde vi sjansen til å gjøre nettopp det på vegne av svært mange, og de som ikke kunne være her selv, ble på en måte representert av denne fantastiske annonsen, avslutter Palm.

Involverte byråer

61783 44503 original
HEISHOLT INC
A

Adrianna Cybulska

Grafisk designer

Involverte

A

Anders Palm

Ansvarlig hos kunde